Μήπως ήρθε η ώρα να διοργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο σε σκάφος; 

Σκοπεύετε να διοργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο στον/στην αγαπημένο/η σας και θέλετε να είναι κάτι πρωτότυπο και εντυπωσιακό;
Σκεφτήκατε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στην Σαντορίνη; Κάνατε πολύ καλά. Όμως κατά την άφιξη σας στο πιο όμορφο και ρομαντικό νησί, δεν θα κανονίσετε ένα συνηθισμένο ραντεβού σε ένα καλό εστιατόριο. Θα κάνετε την διαφορά προγραμματίζοντας ένα δείπνο σε ένα σκάφος. Θα ζήσετε μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη τόσο σε εσάς όσο και στον/στην αγαπημένο/η σας. Γιατί το ραντεβού να διαρκέσει μόνο λίγες ώρες ; Νοικιάστε ένα σκάφος στην Σαντορίνη https://santoriniboatrental.gr/ και με την βοήθεια των στελεχών του σκάφους θα οργανώσετε ένα μοναδικό ραντεβού που θα διαρκέσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οργανώστε το ως έκπληξη, πιο συγκεκριμένα ξεκινήστε την μέρα σας ως μια ιδιωτική κρουαζιέρα για τον γύρο του νησιού, για να απολαύσετε την θάλασσα και τον ήλιο και την ώρα του ηλιοβασιλέματος οδηγήστε τον/την σύντροφο σας  στο δείπνο. Θα είναι μια έκπληξη που θα εκτιμηθεί πολύ από το άλλο σας μισό.
Ένα δείπνο με θέα αυτά τα τοπία που προσφέρει η θάλασσα, με ένα καλό γκουρμέ φαγητό και λίγο κρασί είναι το μόνο που χρειάζεστε όταν πρόκειται για ένα σκάφος αφού προσφέρει από μόνο του αρκετό ρομαντισμό και την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε. Αν παρόλα αυτά επιθυμείτε κάτι έξτρα, μπορείτε να συνεννοηθείτε με το προσωπικό του σκάφους και να διακοσμήσετε τον χώρο παραπάνω. Προσθέστε μπαλόνια, κεριά, λουλούδια και φυσικά μουσική.
Μπορείτε με ευκολία να φτιάξετε ένα σκηνικό ξενοδοχείου αλλά με την ασυναγώνιστη θέα του σκάφους. Στρώστε ένα λευκό τραπεζομάντιλο στο τραπέζι του σκάφους, τοποθετήστε κεριά, υφασμάτινες χειροπετσέτες και απλά λευκά σερβίτσια καθώς επίσης και ποτήρια του κρασιού. Τοποθετήστε επίσης ένα μπουκέτο με λουλούδια που γνωρίζεται ότι αρέσουν στην αγαπημένη σας και η διακόσμησή του δείπνου σας είναι έτοιμη. Όσον αφορά το ντύσιμο σας, υπό άλλες συνθήκες θα το αναλύαμε αρκετά, στο σκάφος όμως μετά το τέλος της κρουαζιέρα σας  καθώς θα έρθει η ώρα να απολαύσετε το δείπνο σας, το μαγιό σας με ένα παρεό αρκεί. Το προσωπικό του σκάφους που θα επιλέξετε με έγκαιρη ενημέρωση και συνεννόηση θα είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να οργανώσετε ένα δείπνο όπως το έχετε φανταστεί. Να έχετε στο νου σας ότι όλη η αυτή η εμπειρία δεν είναι δύσκολη στην οργάνωση, αλλά πρέπει να γίνει ένα χρονικό διάστημα πριν ούτως ώστε να βρείτε διαθέσιμες τις ημερομηνίες που επιθυμείτε αλλά και για να οργανώσουν την περίσταση.

Related posts

Τελικά 82.000 άνθρωποι «Άνοιξαν την Πόρτα»

ΓΟΝΕΙΚΟΤΗΤΕΣ, Έκθεση φωτογραφίας από το Photopolis Festival

Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου Μεγάλη Γιορτή στην Achaia Clauss – Το πρόγραμμα