Πως να ετοιμαστείς κατάλληλα για ένα ερωτικό διήμερο

Η στιγμή που περίμενες, έφτασε και η επιβεβαίωση πως η σχέση σας είναι πλέον επίσημη είναι αληθινή! Ε ναι λοιπόν, δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο παρά να το απολαύσεις. Τα πρώτα κοινά σχέδια έχουν αρχίσει να συζητιούνται μεταξύ σας και η πρώτη απόδραση είναι στα άμεσα πλάνα.

Σίγουρα είναι δύσκολο να προγραμματίζεις την πρώτη κοντινή απόδραση με τη νέα σου σχέση καθώς δεν γνωρίζεις ακριβώς τα γούστα του. Αυτό όμως που πρέπει να σκέφτεσαι είναι πως μέσα από αυτό το mini trip θα ερθέτε ακόμα πιο κοντά. Το μόνο λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται για να μην βαρεθείτε. Ξεκινάμε από τα βασικά, έτοιμη;

Προορισμός 

Φυσικά, η επιλογή του προορισμού θα πρέπει να είναι μία κοινή απόφαση, η οποία να αρέσει και στους δύο. Προτού όμως καταλήξετε στον προορισμό, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τόσο την απόσταση όσο και το τι θα κάνετε εκεί. Δεδομένου ότι πρόκειται για διήμερο, καλό θα ήταν να επιλέξετε κάτι κοντινό ώστε να μην σπαταλήσετε ώρες ατελείωτες στο αυτοκίνητο, μετρώντας χιλιόμετρα. Σίγουρα θα βρείτε αρκετούς προορισμούς, γραφικά χωριά, πόλεις με glam nightlife που να ικανοποιούν τα γούστα και των δύο. 

Βαλίτσες

Οι υπερβολές δεν χωρούν σε ένα διήμερο καθώς δεν χρειάζεσαι περιττά πράγματα. Φρόντισε να έχεις ζεστά ρούχα και αξεσουάρ αν είναι χειμώνας και αέρινα με στυλ φορέματα και τζιν αν πρόκειται για μία καλοκαιρινή απόδραση. Και στις δύο περιπτώσεις, μην ξεχάσεις τα καλλυντικά σου και τα εσώρουχα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γυναικεία εσώρουχα, θα μπορούσες να έχεις ανανεώσει τα εσώρουχα σου πριν το ερωτικό διήμερο με ένα δαντελένιο σουτιέν ή ένα σετ εσωρούχων στο αγαπημένο σου χρώμα που θα σε κολακεύει. Αυτό που θα σε συμβουλεύαμε, είναι πως τα outfits που θα επιλέξεις να είναι άνετα για κάθε περίπτωση αλλά και γεμάτα στυλ.

Εxperiences

Το ερωτικό διήμερο είναι πιο κοντά από ποτέ και ακόμα δεν έχετε ανακαλύψει τι θα κάνετε; Μην σας αγχώνει αυτό. Αρχικά, μπορεί να είστε από τα ζευγάρια που δεν τους αρέσει το πρόγραμμα και να θέλετε να ανακαλύψετε εκεί τόσο τα αξιοθέατα και τα must do. Αντιθέτως, αν είστε του προγράμματος, ξεκινήστε την έρευνα για το τι μπορείτε να βρείτε τριγύρω τόσο από αξιοθέατα αλλά και από δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε καθώς και να διαβάσετε κριτικές για εστιατόρια ή bistro που θα μπορείτε να γευματίσετε και να απολαύσετε early drinks. 

Related posts

Τελικά 82.000 άνθρωποι «Άνοιξαν την Πόρτα»

ΓΟΝΕΙΚΟΤΗΤΕΣ, Έκθεση φωτογραφίας από το Photopolis Festival

Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου Μεγάλη Γιορτή στην Achaia Clauss – Το πρόγραμμα