Ολική ανακαίνιση με νιπτήρες μπάνιου, ντουζιέρες και λεκάνη τουαλέτας σε μοντέρνο στυλ και τιμή που σας συμφέρει

Είτε μένετε στο σπίτι, είτε το ενοικιάζετε, γνωρίζετε από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι να έχετε ένα λειτουργικό και καλαίσθητο μπάνιο, καθώς ανεβάζει κατακόρυφα την αξία του ακινήτου και του προσδίδει ένα μοναδικό στυλ και μία σύγχρονη αισθητική. Το να ανακαινίσετε το μπάνιο σας λοιπόν με μοντέρνους νιπτήρες μπάνιου, ή έπιπλο μπάνιου με νιπτήρα, ντουζιέρες και λεκάνες μπάνιου είναι μία σημαντική επένδυση που πρέπει να μπορείτε να κάνετε στο χώρο σας και μάλιστα σε χαμηλή τιμή.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη υγιεινής και είδη κουζίνας TS Deco διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα και καλαίσθητα κομμάτια κορυφαίας ποιότητας για να κάνετε την απαραίτητη ανακαίνιση που θα αναδείξει το ακίνητό σας και θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Δείτε τις καλύτερες επιλογές στα 3 βασικότερα είδη υγιεινής για το μπάνιο σας

Πλένουμε τα χέρια

Οι νιπτήρες μπάνιου είναι το ένα από τα σημαντικότερα είδη υγιεινής και αυτό που χρησιμοποιούμε πιο συχνά απ’ όλα, επομένως η λειτουργικότητα και η αισθητική του παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα ζωής μας. Νιπτήρες μπάνιου με κολώνα ή επιτοίχιοι, ένθετοι, υποκαθήμενοι ή και επιδαπέδιοι είναι μόλις μερικές από τις επιλογές που έχετε σε στυλ, ενώ μεγάλο ρόλο στην αισθητική παίζουν και τα υλικά κατασκευής. Στην TS Deco θα βρείτε νιπτήρες μπάνιου γυάλινους, πέτρινους, ανοξείδωτους μεταλλικούς, από πορσελάνη, από τεχνογρανίτη, αλλά και εντυπωσιακούς νιπτήρες μπάνιου με βάση inox ιδανικούς για μικρά WC επισκεπτών.

Καθαριότητα και αποθήκευση

Εκτός από την καθαριότητα όμως, τα έπιπλα μπάνιου με νιπτήρα, πάνε την λειτουργικότητα ένα βήμα παραπέρα, αφού λειτουργούν ταυτόχρονα ως είδος υγιεινής αλλά και αποθηκευτικός χώρος για πετσέτες, καλλυντικά ή ότι άλλα αξεσουάρ θέλετε να έχετε στο χώρο σας άμεσα προσβάσιμα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα TS Deco θα βρείτε έπιπλα μπάνιου με νιπτήρα επιδαπέδια ή και επιτοίχια, από διαφορετικά υλικά κατασκευής και απίθανα στυλ για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και μάλιστα σε μοναδικές προσφορές.

Ένα γρήγορο ντους

Το πρωινό ντους πριν φύγετε από το σπίτι ή το βραδινό για να «διώξετε» την ημέρα από πάνω σας, κάνουν τις ντουζιέρες το δεύτερο βασικότερο είδος υγιεινής για κάθε σπίτι. Επωφεληθείτε από τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό που θα βρείτε στην TS Deco και επιλέξτε μοναδικές ντουζιέρες πορσελάνινες, αλλά και ακρυλικές, πέτρινες, ανοξείδωτες ή και συνθετικές, με διαφορετικά σχέδια και χρώματα και απίθανο στυλ που θα αναδείξει το μπάνιο σας και θα δώσει μοναδικό prestige συνολικά στο ακίνητο.

Η απαραίτητη

Και πάμε στο τελευταίο και πιο απαραίτητο είδος υγιεινής, τη λεκάνη τουαλέτας. Οι λεκάνες μπάνιου, που μπορείτε να βρείτε σε μοναδική τιμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα TS Deco είναι σχεδιασμένες με γνώμονα τη μοντέρνα αισθητική και την άνεση και λειτουργικότητα στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διατίθενται και σε χαμηλή τιμή. Λεκάνες μπάνιου χαμηλής ή υψηλής πίεσης, κρεμαστές, με καζανάκι ή και ασιατικού τύπου, όποια λεκάνη τουαλέτας κι αν ταιριάζει στο χώρο σας θα την βρείτε εδώ με ένα κλικ.

Related posts

Δείτε που μας οδηγούν τα τραγούδια της Eurovision

Eγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης ΓΟΝΕΙΚΟΤΗΤΕΣ.

Εμένα με δέχεται ο Χριστός κοντά Του;