Vichy Laboratoires: Οι επαγγελματίες στην περιποίηση προσώπου- Γνωρίστε τις σειρές Vichy Liftactiv, Neovadion και Mineral 89

Η Vichy είναι ένα όνομα διαχρονικά συνυφασμένο με την υψηλή εξειδίκευση στην κοσμετολογία και στην ουσιαστική ενυδάτωση, περιποίηση και αντιγήρανση του δέρματος, ειδικά του προσώπου. Ανάλογα τις εξατομικευμένες ανάγκες των καταναλωτών, η Vichy έχει δημιουργήσει και λανσάρει πολλές σειρές προϊόντων με στοχευμένη δράση για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Έτσι δημιουργήθηκαν η Vichy Liftactiv με αντιγηραντικές ιδιότητες, η Vichy Neovadiol, ειδικά για γυναίκες που περνάνε την εμμηνόπαυση και η Vichy Mineral 89 για βαθιά ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας, που την προστατεύει από τις εξωτερικές συνθήκες.

Αναζητήστε όλες τις σειρές της Vichy στο online φαρμακείο Carespot και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές.

Για αντιγήρανση

Η Vichy Liftactiv εστιάζει στην ουσιαστική αντιγήρανση του προσώπου με δράση συνεχούς επανόρθωσης των ρυτίδων και της σφριγηλότητας. Χάρη στη μοναδική τους σύνθεση, που αναπληρώνει το χαμένο κολλαγόνο της επιδερμίδας, οι κρέμες και τα σέρουμ της σειράς Vichy Liftactiv, μειώνουν αποτελεσματικά, ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες, χαρίζοντας αποτέλεσμα lifting από τις πρώτες κιόλας ημέρες εφαρμογής.

Αντιγηραντικές κρέμες προσώπου ημέρας αλλά και νύχτας, σέρουμ, αμπούλες αντιγήρανσης αλλά και αντηλιακή κρέμα -καθώς ως γνωστόν ο ήλιος επιταχύνει τη γήρανση της επιδερμίδας- είναι μερικά προϊόντα της σειράς Vichy Liftactiv για ολοκληρωμένη περιποίηση του προσώπου από τα πρώτα κιόλας σημάδια ρυτίδων και γραμμών έκφρασης.

Για την εμμηνόπαυση

Όταν οι γυναίκες μπαίνουν στην εμμηνόπαυση, συμβαίνουν πάρα πολλές αλλαγές που επηρεάζουν το σώμα, όχι μόνο εσωτερικά, αλλά και στην επιδερμίδα. Για αυτές τις γυναίκες δημιουργήθηκε η σειρά Vichy Neovadiol, η πρωτοποριακή σειρά της Vichy που αποσκοπεί στην ανόρθωση και τον ανασχηματισμό των σημείων που επηρεάζονται περισσότερο από την εμμηνόπαυση, δηλαδή το περίγραμμα του προσώπου, τον λαιμό και τα ζυγωματικά. Με πρωτοποριακή σύνθεση, η Vichy Neovadiol συσφίγγει το δέρμα στα στοχευμένα σημεία και προλαμβάνει την χαλάρωση που επιφέρει η εμμηνόπαυση, διατηρώντας την όψη σας νεανική και σφριγηλή για περισσότερο.

Για ενυδάτωση και λάμψη

Η καθημερινότητα μπορεί να θαμπώσει και να στεγνώσει την επιδερμίδα μας, δίνοντας μία κουρασμένη και γερασμένη όψη. Η Vichy με την ειδικά σχεδιασμένη σειρά Vichy Mineral 89 σας δίνει την καθημερινή δόση δύναμης που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας. Τα προϊόντα Vichy Mineral 89 ενισχύουν τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού και θωρακίζουν καθημερινά την επιδερμίδα σας απέναντι στις 3 πιο καταστροφικές εξωτερικές επιθέσεις τη ρύπανση, το άγχος και την κούραση, διατηρώντας την λαμπερή και ενυδατωμένη.Επισκεφθείτε σήμερα το online φαρμακείο Carespot και βρείτε τα κορυφαία προϊόντα της Vichy και τις σειρές Vichy Mineral 98, Vichy Neovadiol και Vichy Lifactiv για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας με επαγγελματική περιποίηση.

Related posts

Επιτέλους αφυπνίστηκε η συνείδηση, μίλησε η ψυχή του Μεσολογγίου

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Πρόσωπο με πρόσωπο

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Η σιωπή πριν ξεσπάσουν τα μεγάλα γεγονότα