Κομψό και στιλάτο καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε. Είναι η εποχή των διακοπών και της διασκέδασης, αλλά και η εποχή που πρέπει να δώσουμε προσοχή στην εμφάνισή μας. Αν πρόκειται να πάτε διακοπές, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ντύσιμό σας ταιριάζει με τον προορισμό και ότι θα σας κάνει να δείχνετε κομψές.

Υπάρχουν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε ρούχα για το καλοκαίρι. Δεν μπορείτε απλά να φορέσετε οτιδήποτε, ακόμη και αν έξω κάνει ζέστη, γιατί θα σας κάνει να νιώσετε άβολα και θα σας αφήσει να δείχνετε δυσάρεστη.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα ρούχα σας εφαρμόζουν τέλεια. Αν δεν εφαρμόζουν, θα είναι άβολα και δεν θα σας κολακεύουν. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν θέλετε να πάρετε κάτι κατά παραγγελία ή να το ράψετε, ζητήστε βοήθεια από κάποιον που ξέρει τι κάνει.

Επιλέξτε υφάσματα που αναπνέουν, είναι ελαφριά και μαλακά, όπως το βαμβάκι ή το λινό, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε δροσεροί τις ζεστές μέρες ή νύχτες που βγαίνετε για πάρτι με φίλους ή για ραντεβού με το αγόρι ή τη φίλη σας.

Αν πρόκειται να πάτε κάπου φανταχτερά, όπως σε γάμο ή φιλανθρωπικό γκαλά, να θυμάστε ότι το μαύρο δεν ταιριάζει με έντονα χρώματα, οπότε προτιμήστε λευκά ή ιβουάρ φορέματα για να μην μοιάζετε με κλόουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις!

Είναι σημαντικό να επιλέγετε ρούχα που θα ταιριάζουν στον σωματότυπο και το σχήμα σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να εξετάσετε τις τελευταίες τάσεις της γυναικείας μόδας.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

1. Τα βασικά κομμάτια για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα περιλαμβάνουν ελαφριά υφάσματα, όπως λινό και βαμβάκι, αλλά και μετάξι ή συνθετικά μείγματα, τα οποία είναι πολύ άνετα για να τα φοράτε κατά τη διάρκεια του ζεστού καιρού. Φυσικά τα τζιν παντελόνια γυναικεία είναι all time classic.

2. Μπορείτε να επιλέξετε κοντά φορέματα σε παστέλ χρώματα όπως το ροζ ή το μπλε, τα οποία θα σας επιτρέψουν να αναπνέετε καλύτερα τις ζεστές μέρες που το να φοράτε μπότες θα ήταν πολύ ζεστό. Αν δεν θέλετε τέτοια κοντά φορέματα, τότε δοκιμάστε παντελόνια ή φούστες με έντονα σχέδια όπως λουλούδια ή γεωμετρικά μοτίβα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

3. Μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ! Μπορείτε να φορέσετε σανδάλια ή σαγιονάρες με οποιοδήποτε ντύσιμο, αλλά αν δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτά στη βαλίτσα σας, τότε μην ανησυχείτε γιατί υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές, όπως χοντρά βραχιόλια ή κολιέ.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έτους κατά την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν διακοπές και περνούν χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά τους. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ντυθείτε καλά και να δείχνετε τα καλύτερά σας.

Related posts

Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Γιατί ο Χριστός είπε “τετέλεσται”;

Παντοτινό ανάθεμα, αιώνια καταισχύνη!