Όλα στη φόρα…CCCIX

Όμορφες, ζεστές καλημέρες σας στέλνω!

Ο χειμώνας αγνοείται, με τον καιρό να παραμένει καλός μέχρι και τα Χριστούγεννα. Μόνο Δεκέμβρη δεν θυμίζει ο καιρός με το Σαββατοκύριακο να αναμένεται σχεδόν… καλοκαιρινό.

Υψηλό το θερμόμετρο και στα παρασκήνια με θέμα τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Για άλλη μια φορά πρώτοι από εδώ μάθατε ότι τρεις πρώην δήμαρχοι σκέφτονται να διεκδικήσουν τον δήμο Μεσολογγίου. Ο ένας το ανακοίνωσε με ένα , ναι μεν αλλά και τις επόμενες μέρες θα ακούσετε την οριστική απόφαση του. Οι άλλοι δυο θα αποφασίσουν μετά τις γιορτές!

Παραμείνετε συντονισμένοι εδώ να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα με εγκυρότητα!

Ο πανέμορφος στολισμός στην πλατεία συνεχίζεται! Καρουζέλ, παγοδρόμιο συμπληρώνουν την γιορτινή εικόνα στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου! Η πλατεία είναι γεμάτη από παιδιά τα οποία συμμετέχουν σε παιχνίδια. Το μόνο που λείπει για να συμπληρωθεί όλο το γιορτινό κλίμα, είναι να ακούγονται γιορτινά τραγούδια όλη την μέρα!

Μπορεί να είμαστε στα μέσα του Δεκέμβρη αλλά αυτή η κατάσταση με τα κουνούπια είναι απελπιστική! Ούτε το καλοκαίρι δεν είχαμε τόσα πολλά κουνούπια! Ρώτησα και μου είπαν ότι και να ραντίσουν, δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα, επειδή οι βροχές διαλύουν το φάρμακο. Χριστούγεννα λοιπόν με… ΤΕΖΑ!

Απορούν πολλοί για την αντοχή που δείχνει ο νέος μας Μητροπολίτης. Ξεκινά από νωρίς τα πρωί, εκκλησιαστικές υποχρεώσεις και στην συνέχεια η μέρα είναι γεμάτη με ραντεβού ή επισκέψεις σε δομές, μοναστήρια. Δραστήριος, υπερκινητός, διαβασμένος και ενημερωμένος σχεδόν στο σύνολο σε ότι αφορά την Μητρόπολη. Έχει βάλει στόχο να αλλάξει πολλά και να αξιοποιήσει στο έπαρκο τις δυνατότητες της Μητρόπολης.

Θα ανακοινωθεί επίσημα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας ως Κέντρο Νεοσύλλεκτων το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι. Με το νέο έτος μάθαμε θα στελεχωθεί με αξιωματικούς και στην συνέχεια θα αρχίσει η κατατάξη των νεοσυλλέκτων.

Συνεχίζεται…

Related posts

Παντοτινό ανάθεμα, αιώνια καταισχύνη!

Μεγάλη Τετάρτη: Ερμηνεία στο τροπάριο της Κασσιανής

Επιτέλους αφυπνίστηκε η συνείδηση, μίλησε η ψυχή του Μεσολογγίου