3 outfits για να είσαι στυλάτη όλη μέρα

Αν η μέρα σου ξεκίναει από το πρωί στο γραφείο και τις περισσότερες φορές δεν ξέρεις που θα σε βρει το τέλος της, τότε λοιπόν διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο της. Dinner, early drinks, ταινία στο σινεμά ή βόλτα στα μαγαζιά είναι μερικές από τις επιλογές που έχεις με την παρέα σου. Όπου όμως και αν καταλήξεις, θα πρέπει να είσαι κατάλληλα ντυμένη και να μαγνητίζεις τα βλέμματα με τις επιλογές σου.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, σου προτείνουμε παρακάτω μερικά σύνολα για all day εμφανίσεις που όχι μόνο θα σου χαρίσουν άνεση αλλά και κομψότητα. Φυσικά η άνεση είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις κατά νου όταν πρόκειται να λέιπεις όλη μέρα από το σπίτι. 

All time classics

Ακόμα και για τις πιο δύσκολες μέρες του μήνα, ένα blue jean me με ένα πλεκτό πουλόβερ είναι από τις πιο safe επιλογές μπορείς να κάνεις. Εκτός από το ότι θα είσαι ζεστή, μπορείς να συνδυάσεις το πλεκτό πουλόβερ με ένα πουκάμισο από μέσα για να απογείωσεις το look σου. Αν ωστόσο η δουλειά σου απαιτεί πιο official outfits, τότε συνδύασέ το με ένα ψηλό μποτάκι από κάτω. Προσοχή όμως! Τα μποτάκια που θα επιλέξεις, θα πρέπει να σου είναι άνετα όπως τα μποτάκια Clarks καθώς και σε ένα κλασικό χρώμα που να συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου. 

Φούστα – Μπλούζα

Αν η πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό είναι μία κοντή φούστα και ένα κολλητό μπλουζάκι,  ε τότε σίγουρα δεν εννοούμε αυτό. Προτίμησε μακριές πλισέ φούστες σε διάφορα χρώματα ή ακόμα και με prints που εύκολα συνδυάζονται με κάθε είδους μπλουζάκια ακόμα και πλεκτά. Μην παραλείψεις να βάλεις και μία ζώνη στη μέση ώστε να διαγράφονται οι καμπύλες του σώματός σου και χωρίς να δημιουργείται ένα ενιαίο ρούχο. Σίγουρα το συγκεκριμένο σύνολο θα σε βολέψει αν από το πρωί μέχρι το βράδυ είσαι στους δρόμους πόσο μάλλον όταν το συνδυάσεις με sneakers σε μοναδικά σχέδια σαν αυτά που θα ανακαλύψεις από το brand Premiata.Τι σου λείπει για να ολοκληρώσεις το outfit; Ένα πανωφόρι που θα σε κρατάει ζεστή όλη μέρα. Α και μην διστάσεις να δοκιμάσεις το layering!

Δεν έχεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να επιλέξεις από τη ντουλάπα σου, τα πιa άνετα αλλά και συγχρόνως στυλάτα κομμάτια που θα σου προσφέρουν άνεση και στυλ όλη μέρα. Δώσε βάση στα υφάσματα που θα συνδυάσεις καθώς και στα χρώματα και θα είσαι in fashion!

Related posts

Τελικά 82.000 άνθρωποι «Άνοιξαν την Πόρτα»

ΓΟΝΕΙΚΟΤΗΤΕΣ, Έκθεση φωτογραφίας από το Photopolis Festival

Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου Μεγάλη Γιορτή στην Achaia Clauss – Το πρόγραμμα