Ο αθλητής της Πνοής Γιάννης Τζαμανής στέφθηκε νικητής στον 1ο Καλυδώνιο Δρόμο

Την Κυριακή 04/09/2022, πραγματοποιήθηκε στο Ευηνοχώρι ο 1ος Καλυδώνιος Αγώνας Δρόμου με διαδρομές των 8.000μ, 4.000μ και 1000μ.
Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη διαδρομών που διέρχονται από το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής της αρχαίας Καλυδώνας, αλλά και η συμμετοχή αθλητών και αθλουμένων σε φυσική δραστηριότητα που βελτιώνει την ποιότητα ζωής μέσω της βελτίωσης των δεικτών σωματικής και ψυχικής υγείας.
Την ΠΝΟΗ εκπροσώπησε στον αγώνα των 8χλμ, ο έφηβος αθλητής αντοχής Γιάννης Τζαμανής, που τερμάτισε 1ος στην κατηγορία 16-29 ετών με χρόνο 35.30 αλλά και 4ος στη γενική κατάταξη!
Συγχαρητήρια στον αθλητή μας για τη διάκρισή του αλλά και για την αυτοπειθαρχία, τη στοχοπροσήλωση, τη σεμνότητα και την ευγένεια που τον διακρίνει. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο επιδόσεις. Οι επιδόσεις θα έλθουν και θα παρέλθουν, αυτό που μένει τελικά είναι η προσωπικότητα. Πολλά συγχαρητήρια στο Δήμο και στους συλλόγους που έδωσαν την ευκαιρία στους φίλους δρομείς να μοιραστούν «του δρόμου τη χαρά»!

Related posts

Επιτέλους αφυπνίστηκε η συνείδηση, μίλησε η ψυχή του Μεσολογγίου

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Μεσολογγίου για τα χωριά του Αράκυνθου

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ – ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ, ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ