Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Διαμαντόπουλο Σπύρο

Τη Δευτέρα 30/11/2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Διαμαντόπουλο Σπύρο όπου συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα που αφορούν τη κοινωνία του Δήμου μας.

Από τη πλευρά μας, αναφερθήκαμε σε βασικά θέματα που πρέπει άμεσα να δοθεί μια λύση, όπως ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης της Δημοτικής αρχής με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τη Γεωπονική Σχολή, η ένωση του Λιμανιού στο Πλατυγιάλι με το δρόμο της Ιόνιας Οδού, την οριστική αποσύνδεση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου από το Νοσοκομείο Αγρινίου και τη στελέχωση του, την ανάγκη σχεδιασμού και αναδιοργάνωσης τουριστικών υποδομών με αποτέλεσμα τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ο κ. Διαμαντόπουλος, από τη πλευρά του συμφώνησε σε όσα αναφέραμε και παρουσίασε τον τρόπο διαχείρισης που σχεδιάζει προκειμένου η κοινωνία να αποκτήσει ξανά τα βασικά εφόδια ώστε η καθημερινότητα των πολιτών να καλυτερεύσει και να μην παλεύει για τα αυτονόητα ( φωτισμός, δρόμους, νερό).

Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Διαμαντόπουλο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και όπως τον πληροφορήσαμε, θα είμαστε αρωγοί στο έργο του για το καλό του τόπου μας.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ. 

Related posts

Με τρία έργα STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) συμμετέχει το σχολείο μας στον 7ο διαγωνισμό Generation Next

Eγγραφές στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για την Α΄ Γυμνασίου.

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Μεσολογγίου για τα χωριά του Αράκυνθου