Ιστορίας ΙΕΡΑ είναι ΑΛΗΘΕΙΑΣ Ηγούμεθα

«Εικόνα σου είμαι ΚΕΝΟνία και σου μοιάζω»

Στους πάρα πολλούς φίλους αναγνώστες, του άρθρου μου «ΚΑΤΑΝΤΙΑ» για τα καλά τους λόγια, ένα μεγάλο ευχαριστώ, από το βάθος της καρδιάς, ΝΑΙ και ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ, σ’ όλους τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ χώρους, έστω και ως μειοψηφία, πρέπει να κινητοποιηθούν, να αντιδράσουν. Φίλε, που με ρωτάς ότι ξέχασα, τον ΑΚΗ (Τσοχατζόπουλο) του ΠΑΣΟΚ, έχεις δίκιο, αλλά πιστεύω ότι ΑΚΗδες, υπάρχουν και θα υπάρχουν, παντού και πάντοτε, όπου υπάρχει η ΚΟΝΟΜΑ και οι ΕΝΤΙΜΟΙ, δεν αντιδρούν. Θα ήθελα επίσης για χάρη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, να απευθύνω, στους σημερινούς ΔΗΜΟτικούς εκπροσώπους, του υπό διάλυση ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Παντελή Σκαρμούτσο και Παναγιώτη Παπαδόπουλο την εξής ερώτηση: Δεν ήταν το τοπικό, τότε γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, που αποφάσισε στις περασμένες εκλογές, στο Εργατικό Κέντρο, στις δεύτερες εκλογές, τη στήριξη του κ. Κώστα Λύρου ή κάνω λάθος; Σας θυμάμαι επίσης, να επισκέπτεστε, το εκλογικό του κέντρο, προφανώς για να δίνετε και το στίγμα σας, στους ψηφοφόρους ή μήπως και πάλι κάνω λάθος; Η πολιτική εντιμότητα, θα απαιτούσε τουλάχιστον, ένα ταπεινό ΣΥΝγνώμην, για το τεράστιο πολιτικό σας ολίσθημα, έτσι για τα μάτια του κόσμου. 

Η «γαϊδουρινή» μου υπομονή και επιμονή, που τα βλέπει ΟΛΑ, τα θυμάται ΟΛΑ, τα ακούει ΟΛΑ, τα μυρίζεται ΟΛΑ, αλλά δεν τα τρώει ΟΛΑ, ως ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΟΝΟΣ, έχει γερές ΠΟΛΙτικές ΟΠΛΕΣ, για το χυδαίο και ξετσίπωτο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ. ΘΥΜΑΤΑΙ επίσης και κάποιους νεαρούς και νεαρές, που αφού προμηθεύονταν αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ, από την καφετέριά σας, στο οίκημα Μπασαγιάννη, έκαναν αφισοκολλήσεις. Μάλιστα ένας νεαρός ήταν υπάλληλός σας. Δεν θα έπρεπε αυτά τα άφθαρτα παιδιά, να τα ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ, στις Δημοτικές Εκλογές, αντί της περιφερόμενης αερόβια Κατσούλας και της χυδαιοφορούσας και φασιστικής γραφίδας ενός λασπολόγου ψυχοπαθούς, που έπρεπε να ήταν προ πολλού στο ΒΡΩΜΟκαΐτειον και οπαδού της μανάβιας λογικής, της μπαντιέρας πολυκολόρε, που προσεγγίζει την κατσουλοφόρα τακτική, του όπου φυσάει ο άνεμος, βλέπε: (Αριστερούλης, Πασοκτζής, Τσοβολικός, ανένταχτος αντικατσουλικός, Συριζαίος και ΣΙΑ). Γιατί σήμερα τους συμπεριφέρεστε με τόση αγένεια και αχαριστία; Γιατί; Το επισημαίνω, μπας και κάποτε οι νεολαίοι ρίξουν και καμμιά μούντζα, στον επικίνδυνο οπορτουνιστικό αρριβισμό της κομπλεξικής και περιφερόμενης κατσούλας, από το ΠΑΣΟΚ, Επαναστατική Αριστερά, Κ.Κ.Ε., Σύριζα!!! Δηλαδή επαγγελματίας καιροσκόπος που υπονομεύει τους πάντες και τα πάντα προς όφελός του.

Το ίδιο νεολαίοι, το έκανε και στον έντιμο Πασοκτζή, μακαρίτη Γιάννη Ψαράκη, που το ΠΑΣΟΚ είχε χρήσει ως υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου και με τη διασπαστική και χυδαία υπονόμευσή του, τον ανάγκασε σε παραίτηση. Νέοι άνθρωποι μείνετε, ενωμένοι και μάθετε από το πάθημά σας. Μαυρίστε τους διαχρονικούς υπονομευτές που εργάζονται με τη διάσπαση, υποχθόνια, υπέρ της Δεξιάς και συγκεκριμένα υπέρ του κ. Κώστα Λύρου, όπως έκαναν και στο παρελθόν. Μετά τις ΔΗΜΟτικές εκλογές, ΟΛΟΙ τους, θα μπούνε στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας, όπως τόνιζε ο μακαρίτης ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου. 

ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟκράτες, για το ΚΑΛΟ της ΠΟΛΗΣ και της ΔΗΜΟκρατίας, στηρίχτε ΟΛΟΥΣ εκείνους, που αγωνίζονται για τα συμφέροντα της φτωχολογιάς, της εργατιάς, της προόδου της πόλης μας, με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς τον Άνθρωπο και τους ΔΗΜΟτικούς λειτουργούς. Η ΙΕΡΗ μας πόλη, που στα ερείπια της οποίας, ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, χρωστάει τη λευτεριά του, δεν τα έπαιρνε από κανέναν, γιατί είχε φιλότιμο και Ελληνική ΑΞΙΟπρέπεια και Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

Το άρθρο μου αφιερώνεται, στο μακαρίτη Μακρονησιώτη Αγωνιστή της Αριστεράς, συμπολίτη, Κώστα Σαρτώρο ή Μάουτα.

Νικήτας Χρ. Φιλιππόπουλος

Πολίτης της Πόλης των Ελευθέρων Πολιορκημένων

Related posts

Πότε τρώμε λάδι την Τετάρτη και την Παρασκευή;

Γιατί κάνουμε τον σταυρό μας έξω από μια εκκλησία;

Μια απάντηση για την τύχη του αγάλματος του ΗΡΩΑ Χρήστου Καψάλη