H ιατρός-ακτινοδιαγνώστης Γεωργία (Ζιζή) Φούντα υποψήφια Δημοτική σύμβουλος

H ιατρός-ακτινοδιαγνώστης Γεωργία (Ζιζή) Φούντα μεγάλωσε στο Μεσολόγγι, δίπλα στον Άγιο Σπυρίδωνα. Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας, με γονείς τον Χρήστο Φούντα και τη Μαρία Κρικοχωρίτη-Φούντα, αρχιτέκτονες μηχανικοί και οι δύο.


Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2003. Μετά το πέρας των σπουδών της, επέστρεψε στον τόπο της για να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως αγροτικός ιατρός, συγκεκριμένα στο Περιφερειακό Ιατρείο Σταμνάς και στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού.


Πραγματοποίησε την ειδίκευσή της στην ακτινοδιαγνωστική σε μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, όπως το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς». Στη συνέχεια, επέστρεψε μόνιμα στη γενέτειρά της, όπου άσκησε το λειτούργημά της, αρχικά στον ιδιωτικό και στη συνέχεια στο δημόσιο τομέα.


Η προσήλωσή της στη δημόσια υγεία και στον ρόλο της για την ευημερία των πολιτών αποτελούσε πάντα το εφαλτήριο των δραστηριοτήτων της. Μεταξύ άλλων, έχει προσφέρει τις ιατρικές υπηρεσίες της σε δομές-πυλώνες για τη δημόσια υγεία της Αιτωλοακαρνανίας, όπως το Κέντρο Υγείας Αγρινίου, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και το Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα».

Έχει επίσης συμμετάσχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις προφέροντας τις ιατρικές της υπηρεσίες σε συμπολίτες μας καθώς και σε ενημερωτικές δράσεις για την προαγωγή της δημόσιας υγείας.


Σήμερα υπηρετεί ως Επιμελήτρια Α’ στο Ακτινολογικό – Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και είναι Υπεύθυνη του Τμήματος Αξονικού Τομογράφου. Διαμένει μόνιμα στο Μεσολόγγι και έχει δύο κόρες.

Related posts

Με τρία έργα STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) συμμετέχει το σχολείο μας στον 7ο διαγωνισμό Generation Next

Eγγραφές στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για την Α΄ Γυμνασίου.

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Μεσολογγίου για τα χωριά του Αράκυνθου