Υποψήφιοι με τον Κώστα Λύρο

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Γεωργία – Νίκη Κολοβού από το Κουδούνι.   

Σε δήλωση της η Γεωργία – Νίκη Κολοβού ανέφερε: 

«Ως κάτοικος Σταμνάς, μεγαλωμένη στο Κουδούνι και αγρότισσα έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στα όρια του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, στον τόπο τον οποίο αγαπώ, σέβομαι και δραστηριοποιούμαι. 

Η ενασχόληση μου με τον πρωτογενή τομέα με έμαθε από νεαρή ηλικία ότι δεν υπάρχει εύκολη ανάβαση, τυχαία γεγονότα και διευκολύνσεις αλλά αντίθετα με έπεισε απόλυτα ότι ο δρόμος προς την πρόοδο και την ευημερία μιας οικογένειας, μιας επιχείρησης και μιας κοινωνίας είναι ένας δρόμος δύσκολος και ανηφορικός με πολλές ώρες εργασίας, κόπους και θυσίες.

Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος απλός, συνετός και προσιτός, έχει την ίδια οπτική και είναι υπέρμαχος της σκληρής και αποδοτικής εργασίας προς εξυπηρέτηση του κοινού καλού. Ήδη κατά την πρώτη του θητεία απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και ότι με υπομονή και μεθοδικότητα, με πολλά μικρά βήματα μπορεί να διαμορφωθεί ένα μεγάλο και ανατρεπτικό αποτέλεσμα. 

Έτσι με πίστη στο όραμα και τις ικανότητες του Κώστα Λύρου, αποδέχτηκα την πρόταση του για συμπόρευση και συνεργασία και αναλαμβάνω στο πλάι του την πρωτοβουλία να είμαι και εγώ συνδιαμορφώτρια στο παρόν και το μέλλον του τόπου μας». 

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γεώργιος Κούστας από τον Άγιο Γεώργιο.   

Σε δήλωση του ο Γεώργιος Κούστας ανέφερε: 

«Με πίστη στο χαρακτήρα, το ήθος και τις ικανότητες του Κώστα Λύρου αποδέχομαι την πρόταση του για συμπόρευση στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου. 

Ο Κώστας Λύρος διαχρονικά ακέραιος, απλός και προσιτός μπορεί να μπει στη θέση του καθενός από εμάς, να αντιληφθεί τα προβλήματα της καθημερινότητας, να εργαστεί και δώσει πρακτικές λύσεις.

Τάσσομαι σταθερά στο πλευρό του για να καταφέρει να υλοποιήσει την δέσμευση της ολοκλήρωσης του δύσκολου έργου που ανέλαβε και το οποίο θα διαμορφώσει το Δήμο του αύριο». 

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Άννα Μαρία Μουρελάτου ιδιωτική υπάλληλος από το Μεσολόγγι.   

Σε δήλωση της η Άννα Μαρία Μουρελάτου ανέφερε: 

«Το Μεσολόγγι μας, ο δήμος μας και η ευρύτερη περιοχή μετά από χρόνια στασιμότητας ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα. Η προσπάθεια για τη μεγάλη αυτή αλλαγή ξεκίνησε το 2019 μόλις στην διοίκηση του δήμου ανήλθε ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος συνεπής, υπεύθυνος και ικανός τον οποίο έχω τη χαρά να γνωρίζω προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Κώστας Λύρος είναι για τα δύσκολα! Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν δειλιάζει και δεν αποθαρρύνεται από τις προκλήσεις, αντιθέτως πεισμώνει, εργάζεται και καταβάλει κάθε δύναμη για να κάνει τη διαφορά! Είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα βρει τη λύση σε κάθε πρόβλημα ακόμη και αν χρειαστεί να κινήσει γη και ουρανό! 

Για το λόγο αυτό και έχοντας δει εμπράκτως την διάθεση και τις δράσεις του για το δήμο μας κατά την πρώτη του θητεία δηλώνω δημοσιά την υποστήριξη μου στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου και αποδέχομαι την πρόταση του για συμπόρευση και συνεργασία στις επερχόμενες εκλογές.

Με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας, έχω και εγώ την ευκαιρία να συμβάλω στο μεγάλο αυτό αγώνα και να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας που θα γράψει την επόμενη σελίδα στην ιστορία του Μεσολογγίου». 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Related posts

Με τρία έργα STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) συμμετέχει το σχολείο μας στον 7ο διαγωνισμό Generation Next

Eγγραφές στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για την Α΄ Γυμνασίου.

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Μεσολογγίου για τα χωριά του Αράκυνθου