ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Δ.ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΥ

Σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023, συνήλθε έκτακτα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ», μετά από πρόσκληση του Προέδρου, κατόπιν της αναγγελίας του θανάτου του Δημητρίου Μαντζουράνη Μαντζουράτου, ενεργού μέλους και εκλεκτού εθελοντή συνεργάτη μας, με τις εξαιρετικές αναμεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων της Α.Ε.Μ.,  επί σειρά ετών στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου. Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., έγινε αναφορά στη παρουσία και προσφορά του εκλιπόντος στο Σύλλογο και την κοινωνία ευρύτερα ως εκπαιδευτικού  και προπονητή που συνέβαλε τα μέγιστα στην προαγωγή του αθλητισμού στην περιοχή, και οικογενειάρχη που ο χαμός του, γέμισε θλίψη όλους μας.

 Τέλος ,  αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος.

  1. Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία του  ενεργού μέλους μας, Δημητρίου Μαντζουράνη Μαντζουράτου.
  2. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  3. Κατά την πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών μας να γίνει αναφορά στην προσφορά, του αειμνήστου Δημητρίου Μαντζουράνη Μαντζουράτου, και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας Τα Μέλη

Γιάννης Ατσαλάκης   Παναγιώτης Μυλωνάς               Παναγιώτα Αμούργη

Δημήτρης Μαλαβέτας

Σπύρος Πασιόπουλος

Κώστας Ασημακόπουλος

Βασίλης Καρδακάς

Related posts

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

Εντυπωσίασαν οι ιπποδρομίες στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου ( ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάσταση στο Μεσολόγγι(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)