Champions League: Στα ημιτελικά Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ – Με Ρεάλ και Μίλαν αντίστοιχα στους «4»

Με αυτόν τον Χάαλαντ, μάλλον είναι φαβορί! Ο Νορβηγός σκόραρε ξανά, η Σίτι κλείδωσε την πρόκριση στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν (1-1) και το προτελευταίο εμπόδιο προς την κούπα είναι η Ρεάλ στους «4».

Τελείωσε τη δουλειά η Μάντσεστερ Σίτι και τώρα… Ρεάλ! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρήκε το γκολ που ήθελε με τον Χάαλαντ, ο οποίος νωρίτερα είχε χάσει και πέναλτι, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση και το τελικό 1-1 την έστειλε στα ημιτελικά, έχοντας για προίκα το 3-0 του πρώτου ματς.

Με συνολικό σκορ 4-1 στους «4» οι «σίτιζενς», οι οποίοι δείχνουν σε τρομερή κατάσταση και έχουν τον ασταμάτητο Χάαλαντ να τους τραβάει από το χέρι προς το όνειρο της κατάκτησης του Champions League.

Υπάρχει, βέβαια, το… προτελευταίο εμπόδιο προς το όνειρο αφού υπάρχει η «τιτανομαχία» με τους Μαδριλένους!

Ίντερ – Μπενφίκα 3-3

Ολοκλήρωσε τη δουλειά η Ίντερ! Οι «νερατζούρι» έμειναν στο χορταστικό 3-3 με την Μπενφίκα και με συνολικό σκορ 5-3 έφυγαν για τα ημιτελικά όπου θα κοντραριστούν με τη συμπολίτισσα Μίλαν.

Ίντερ για μεγάλα πράγματα! Παρότι στο πρωτάθλημα «παραπαίει», η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ξεπέρασε και μάλιστα με σχετική άνεση το εμπόδιο της Μπενφίκα και έφυγε για τα ημιτελικά. Αυτή τη φορά, παρότι έμεινε στο 3-3 με τους Λουζιτανούς, είχε για προίκα το 2-0 του πρώτου ματς και με συνολικό σκορ 5-3 πέρασε στους «4» του Champions League.

Εκεί όπου θα έχουμε νέο ιταλικό εμφύλιο και… Derby della Madonnina, με την Ίντερ να κοντράρεται με τη Μίλαν για το ένα εισιτήριο του τελικού. Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε ημιτελικά, με την τελευταία να είναι τη σεζόν 2002/03 όπου οι «ροσονέρι» είχαν προκριθεί με δύο ισοπαλίες και τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ που βρισκόταν σε ισχύ.

Πάρτι στο «Σαν Σίρο» από περισσότερους από 75 χιλ. οπαδούς των «νερατζούρι» που δημιούργησαν και ένα φανταστικό κορεό πριν τη σέντρα, στέλνοντας μήνυμα ενόψει των αγώνων με τη συμπολίτισσα (σσ. «το Μιλάνο μας ανήκει»).

ο πρόγραμμα των ημιτελικών

Τα ζευγάρια Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν-Ίντερ να βγάλουν τους δυο φιναλίστ του φετινού Champions League

Η δράση των σπουδαίων ημιτελικών θα ξεκινήσει την Τρίτη 9 Μαΐου με την αναμέτρηση Ρέαλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι στο «Μπερναμπέου» και με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην Αγγλία την Τετάρτη 17 Μαΐου.

Όσον αφορά το ζευγάρι Μίλαν-Ίντερ, ο πρώτος μεταξύ τους ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/5 και η ρεβάνς στις 16 του μηνός.

Related posts

ΠΝΟΗ: 5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Πρωτάθλημα Κ14

Acheloos Run 2024 | 25 και 26 Μαΐου 2024 στο Νεοχώρι Μεσολογγίου

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας – Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους!