Ρούχα που μπορείς να δανειστείς από την κολλητή σου

Πόσες φορές σου έχει τύχει να θέλεις να παρευρεθείς σε μια επίσημη εκδήλωση, να ετοιμάζεσαι να βγεις ραντεβού ή να χρειάζεσαι ένα outfit που να πληρεί τις προδιαγραφές ενός συγκεκριμένου dress code και να μην βρίσκεις τίποτα στην ντουλάπα σου; Τότε είναι η στιγμή η κολλητή να κάνει το καθήκον της ως καλή φίλη και να σου δανείσει κάτι από την δική της γκαρνταρόμπα. Αν και εσύ μοιράζεσαι με την κολλητή σου, αν όχι τα πάντα, τότε σίγουρα τα ρούχα σου, βρες παρακάτω ορισμένα ρούχα που μπορείς να δανειστείς από εκείνη σε κάθε περίσταση. 

Πουκάμισα για συνέντευξη 

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την ενήλικη ζωή και να βρεθείς στην πρώτη σου συνέντευξη; Ακόμη και αν δεν έχεις υπάρξει ξανά σε μια τέτοια συνθήκη γνωρίζεις ότι οι συνεντεύξεις απαιτούν συγκεκριμένο dress code για να μπορέσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Τι και αν δεν έχεις το κατάλληλο outfit, όλο και κάτι θα υπάρχει στην ντουλάπα της κολλητής ώστε να δανειστείς. Ζήτησέ της κάποιο λευκό ή φλοράλ πουκάμισο και συνδύασέ το με μια pencil φούστα ή ένα τζιν παντελόνι που σίγουρα έχεις στην δική σου ντουλάπα. Μπορείς ακόμη να την ρωτήσεις αν διαθέτει κάποιο σακάκι το οποίο θα συνδυάσεις με υφασμάτινο παντελόνι και ένα λιτό τοπ από μέσα. 

Φορέματα για γάμο 

Τα φορέματα για γάμο https://enzzo.gr/collections/occasional-dresses-wedding είναι υπέροχα, ωστόσο επειδή αποτελούν ρούχα που σπάνια φοράμε μετέπειτα στην καθημερινότητά μας όλες διαθέτουμε λίγα από αυτά στην συλλογή μας. Τι και αν σου ήρθε πρόσκληση για κάποιο γάμο στον οποίο θα βρίσκονται καλεσμένοι που έχουν δει όλα σου τα φορέματα για την συγκεκριμένη περίσταση; Η κολλητή είναι εδώ για σένα, για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Ζήτησέ της κάποιο σατέν φόρεμα σε παλ αποχρώσεις το οποίο θα κολακεύσει υπέροχα την σιλουέτα σου, ένα velvet φόρεμα κατά τους χειμερινούς μήνες ή ένα lurex φόρεμα https://enzzo.gr/collections/dresses που θα σου χαρίσει την λάμψη που επιθυμείς για αυτή την περίσταση. 

Τοπ για ραντεβού 

Ετοιμάζεσαι να βγεις ραντεβού με το ταίρι σου ή να δοκιμάσεις την τύχη σου σε ένα πρώτο ραντεβού και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Και πάλι η ντουλάπα της κολλητής είναι ανοιχτή για σένα. Η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια περίσταση είναι ένα midi φόρεμα ή κάποιο παντελόνι συνδυασμένο με ένα ιδιαίτερο τοπ. Αναζήτησε τοπ τύπου νεγκλιζέ τα οποία μπορείς να φορέσεις με ένα σακάκι, off-shoulder τοπ αν θέλεις το look σου να αναδίδει την θηλυκότητά σου ή crop top τα οποία θα φορέσεις με το αγαπημένο σου ψηλόμεσο παντελόνι. Είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις! 

Related posts

Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Γιατί ο Χριστός είπε “τετέλεσται”;

Παντοτινό ανάθεμα, αιώνια καταισχύνη!