Όλα στη φόρα…CCCXIV

Καλό μήνα να έχουμε αγαπημένοι και παρόλο που κάνει πολύ κρύο ας μοιραστούμε την πιο ζεστή καλημέρα!

Πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου καί αποφασίστηκε ομόφωνα για την Τετάρτη 15/ Φεβρουαρίου/2023 Στάση Εργασίας 11:00 με15:00 και Κινητοποίηση- Πορεία από το Νοσοκομείο προς την Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου. Πρέπει να είναι εκεί όλο το Μεσολόγγι και εγώ θα ήθελα να δω και κατοίκους από τις γύρω περιοχές! Η υγεία πρέπει να είναι το πρώτο μας μέλημα και θα πρέπει επιτέλους να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο!

Περιμένω από τον Εμποροβιομηχανικό σύλλογο Μεσολογγίου να βγάλει απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων την Τρίτη και όλοι οι καταστηματάρχες να είναι εκεί! Περιμένω από τον Δήμαρχο να κάνει δημόσιο κάλεσμα στους δημότες να είναι στην πορεία, διαμαρτυρία! Το μήνυμα των δημοτών πρέπει να είναι δυνατό και αποφασιστικό προς τους υπεύθυνους της διάλυσης του νοσοκομείου! Φυσικά περιμένω όλους τους βουλευτές από όλα τα κόμματα να είναι εκεί!

Αύριο Κυριακή 5 Φλεβάρη ξεκινά το φετινό καρναβάλι με μασκέ ποδηλατοβόλτα στους δρόμους της πόλης. Μακάρι το φετινό καρναβάλι να έχει συμμετοχή και να ζήσουμε πάλι τις ωραίες εποχές με πολλά γκρούπ καρναβαλικά, γεμάτα κέφι και χορό! Να δούμε πάλι την πόλη μας γεμάτη επισκέπτες και να χορέψουμε όλοι μαζί καρναβαλικά τραγούδια!

Σπουδαίες δράσεις ανακοίνωσε ο Ν.Ο. Μεσολογγίου για το 2023. Οι κυριότερες από αυτές είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα canoe kayak μεγάλων αποστάσεων τον Απρίλιο στο Αιτωλικό, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας optimist/laser  τον Οκτώβριο στη Τουρλίδα και η φιλοξενία της Ουγγρικής ομάδας Vasas kayak team για 20ημερο κοινόβιο προετοιμασίας το Φεβρουάριο στη φιλόξενη λιμνοθάλασσα μας.

Την υποψηφιότητα του για υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου ανακοίνωσε ο Πάνος Κατσούλης. Απόψε το βράδυ στις 7 η ώρα θα παρουσιάσει την νέα δημοτική ομάδα με την οποία θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές.

Όπως σας είχα γράψει, τρεις πρώην Δήμαρχοι είχαν την σκέψη να είναι υποψήφιοι για τις εκλογές. Ο Πάνος Κατσούλης το ανακοίνωσε, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος τελικά διάλξε να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και ο τρίτος είναι ακόμη σε σκέψη μιας και μετράει τα κουκιά! Εδω διαβάζεται την αλήθεια και μόνο!

Έχουμε και λέμε λοιπόν τις επίσημες υποψηφιότητες μέχρι τώρα. Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος, η Όλγα Δασκαλή, ο Πάνος Κατσούλης, ο Σπύρος Διαμαντόπουλος.

Ο Λευτέρης Σιαπλαούρας, ο Θανάσης Λύρος, ο Σπύρος Βασιλείου, ο Πάνος Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Μπρούμας και ο Νίκος Μπαλαμπάνης έχουν την πρόθεση να διεκδικήσουν την δημαρχιακή καρέκλα αλλά ακόμη επίσημα δεν το έχουν ανακοινώσει.

Ο αγώνας της ομάδας μας ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ – ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ELITE LEAGUE – ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ αντί 04/02/23 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 05/02/2023 και ώρα 15.00 στο ΔΑΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Όλοι στο γήπεδο να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας!

Συνεχίζεται…

Related posts

Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Γιατί ο Χριστός είπε “τετέλεσται”;

Παντοτινό ανάθεμα, αιώνια καταισχύνη!