Όλα στη φόρα…CCCXIII

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σας εύχομαι να περάσετε!

Μέσα έπεσαν στις προβλέψεις για το κύμα κακοκαιρίας οι μετεωρολόγοι. Έπεσε πολύ βροχή και ευτυχώς δεν υπήρχαν ζημιές στην περιοχή μας. Μόνο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου πλημμύρισαν δρόμοι και αυτό από οτι λένε οι κάτοικοι της περιοχής επειδή δεν δούλευαν τα αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ στην περιοχή.

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου ενημέρωσε ότι δίνεται η δυνατότητα στους ευπαθείς καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα κύριων κατοικιών που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και η αποσύνδεση από το δίκτυο να έχει συντελεστεί μέχρι τις 31.12.2022 και να παραμένουν αποσυνδεδεμένοι, να υποβάλλουν αιτήσεις στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να αξιολογηθούν και να διαβιβαστούν στην Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε. για τις περαιτέρω ενέργειες.

Σύσταση επιτροπής «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΟΡΤΩΝ ΕΞΟΔΟΥ» για την Επέτειο το 2026 των 200 ετών από την ΕΞΟΔΟ, ανακοίνωσε ο Δήμος Μεσολογγίου μιας και ως ο αποκλειστικός θεσμικός παράγοντας που  έχει  την απόλυτη ευθύνη των επετειακών  εκδηλώσεων, την πρωτοβουλία, τον  προγραμματισμό και την υλοποίηση αυτών, η οποία θα έχει αποκλειστικό σκοπό την κανονιστική  καταγραφή των ιστορικών παραδόσεων, των πρωτοκόλλων, των συμμετοχών και γενικά τη θέσπιση των κανόνων που θα διέπουν τους εορτασμούς στο μέλλον.

Σας το είχα γράψει σε προηγούμενο Όλα στη Φόρα για τους γοργούς ρυθμούς των εργασιών για τα γραφεία της Μητρόπολης στο Αγρίνιο. Όπως έγραψε και site του Αγρινίου η απόφαση αυτή ήταν μια από τις πρώτες αποφάσεις του νέου Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνού με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των κληρικών όσο και των λαϊκών κατοίκων της μεγάλης αυτής Μητροπόλεως. Μένει να δούμε αν θα παραμείνουν σε λειτουργία τα γραφεία της Μητρόπολης στο Μεσολόγγι.

Με ανακοίνωση της η Ένωση Νοσοκομειακών ιατρών Αιτωλοακαρνανίας θέτει το θέμα της υποβάθμισης-διάλυσης του γενικού νοσοκομείου Μεσολογγίου, ζητώντας «να σταματήσει η βιομηχανία των εντέλλεσθε» και των «εμβαλλωματικών λύσεων» των μετακινήσεων ιατρών για να καλυφτούν τα τεράστια κενά. Οι βουλευτές μας που είναι άραγε; Μιλάμε για ζήτημα υγείας!

«Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική»! ή οχι;

Συνεχίζεται…

Related posts

Επιτέλους αφυπνίστηκε η συνείδηση, μίλησε η ψυχή του Μεσολογγίου

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Πρόσωπο με πρόσωπο

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Η σιωπή πριν ξεσπάσουν τα μεγάλα γεγονότα