Όλα στη φόρα…CCCXII

Καλημέρες βροχερές σε όλους σας , αγαπημένοι μου!

Κακοκαιρία από χθες, που πλήττει ήδη όλη τη χώρα με βροχέςχαλάζι και ισχυρούς ανέμους. Χαμούλης από χθες και ούτε ένα…112 βρε παιδί μου! Ένα παράξενο πράγμα βρε παιδί μου. Όταν αναστατωνόμαστε από τον διαπεραστικό ήχο του 112 ΔΕΝ γίνεται τίποτα! Λέτε να το πάθουμε σαν τον ψεύτη βοσκό με τους λύκους; Το νού σας εσείς αγαπημένοι μου θα κρατήσουν μέχρι την Τρίτη!

Η παρουσίαση των οριστικών μελετών της ανάπλασης του θαλάσσιου µετώπου του Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, 19 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου παρουσία του Δημάρχου, Κώστα Λύρου, του Αντιπεριφερειάρχη Έργων Θανάση Μαυρομμάτη, του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Παναγιώτη Τσιχριτζή και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Στυλιανού Μπλέτσα Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, του Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου, εκπροσώπων συλλόγων – φορέων, επιχειρηματιών, πολιτών και Μέσων Ενημέρωσης.

Tο έργο στοχεύει να καλύψει όχι μόνο τις ανάγκες της πόλης σήμερα αλλά ανοίγει έναν ορίζοντα σύγχρονης και πολύπλευρης ανάπτυξης. Σύμφωνα με τη γενικότερη μελέτη στην ανάπλαση του χώρου επιλέγονται νέα ανθεκτικά υλικά και εντάσσονται πολυεπίπεδοι χώροι στάσης με διαφορετικά υλικά και ξύλο, περιπατητικές διαδρομές, ξύλινος πρόβολος, πλωτό ξύλινο υδατοδρόμιο και ξύλινη πλωτή πισίνα, σύστημα παρακολούθησης με κάμερες, για την ασφάλεια του χώρου και εγκαταστάσεις για παροχή υπηρεσιών σε σκάφη που ελλιμενίζονται.

Διαβάζω σε site του Αγρινίου: O Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου δεν μπορεί να αντιληφθεί το μοντέλο διοίκησης που συνεχίζει να υφίσταται και που βασίζεται στη λογική νομών και πρωτευουσών, τη στιγμή που έχουν καταργηθεί! Δεν υπάρχουν πια νομοί και πρωτεύουσες! Δεν είναι θέμα «Ιεράς Πόλης» αλλά ορθολογικής λειτουργίας του κράτους και των υπηρεσιών του. Δήμαρχε μου… όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

Η κατάσταση στην λειτουργία του νοσοκομείου Μεσολογγίου δυστυχώς πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι εργαζόμενοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, υπερβαίνουν τα όρια αντοχής τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αλλά δυστυχώς βρίσκουν εμπόδια με μετακινήσεις προσωπικού με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν οι κλινικές. Άμεσα οι φορείς και οι πολίτες θα πρέπει να αντιδράσουν ώστε η κυβέρνηση να καταλάβει το έγκλημα που πράττει.

Όλοι αυτοί που φώναζαν και είχαν ξεσηκωθεί για την διχοτόμηση της Μητρόπολης τώρα που είναι να διαμαρτυρηθούν για το πολύ σοβαρό θέμα του νοσκομείου; Μιλάμε για την υγεία όλων!

Έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μαθαίνω, καταγγελίες που είχαν “εξαφανιστεί¨στο καλάθι των αχρήστων από τον καταγγελόμενο! Δεν ήξερε πως οι καταγγελίες είχαν φτάσει ψηλά, εκτός από το γραφείο του και τώρα μετά από αίτημα έρχονται στην δημοσιότητα!

Ξέρετε ποιο είναι το σημαντικό; Ότι και η αλήθεια, και η κλεψιά και η μπαγαποντιά θα αποκαλυφθούν αργά ή γρήγορα. Όπως το λέει και η παροιμία, ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Συνεχίζεται…

Related posts

Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Γιατί ο Χριστός είπε “τετέλεσται”;

Παντοτινό ανάθεμα, αιώνια καταισχύνη!