‘3 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου crop top’

Έχουν αγαπηθεί από όλο τον γυναικείο πληθυσμό και όχι άδικα! Τα crop tops, τα κοντά μπλουζάκια που έχουν εισβάλλει στην ζωή μας και την ντουλάπα μας εδώ και χρόνια ήρθαν για να μείνουν και αυτή την σεζόν. Αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου κοντά μπλουζάκια για να δείχνεις κομψή και stylish, παρακάτω θα βρεις 3 fashion tips που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις με το στυλ σου!

 Crop top & Τζιν 

Ο τέλειος συνδυασμός για να αναδείξεις το σώμα σου δεν είναι άλλος από crop top και τζιν παντελόνι. Το crop top τονίζει την γυναικεία σιλουέτα με το κόψιμό του, ενώ το τζιν παντελόνι αγκαλιάζει την σιλουέτα σου κολακεύοντας κάθε γυναικείο σωματότυπο. Ανακάλυψε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τζιν παντελόνια γυναικεία εκείνο που ταιριάζει στο στυλ σου και δημιούργησε το απόλυτο casual ή formal look. Προτίμησε ψηλόμεσα τζιν παντελόνια σε ευθεία γραμμή, baggy ή καμπάνα, τα οποία θα δώσουν έναν αέρα 70’s στο look σου, και τόλμησε να τα συνδυάσεις με blazer για πιο επίσημες εμφανίσεις. Συνδύασε το άνετο και δροσερό crop top με τζιν παντελόνι και δημιούργησε outfits που θα εντυπωσιάσουν!

Crop top & Φούστα

Είναι αλήθεια πως θα ανακαλύψεις ότι τα crop tops ταιριάζουν με πολλά ρούχα, κανένας όμως συνδυασμός δεν είναι καλύτερος από crop tops και midi φούστες. Τα δύο αυτά κομμάτια δημιουργούν υπέροχα co-ord σύνολα τα οποία αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο και τονίζουν την θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Επίλεξε μονόχρωμα crop tops με εμπριμέ ή πλισέ φούστες ή floral crop tops συνδυασμένα με μονόχρωμες pencil φούστες για ένα πιο ανοιξιάτικο και girly look. Δημιούργησε looks με φούστες και crop tops και μαγνήτισε τα βλέμματα στις all day εμφανίσεις σου!

Crop top & Joggers 

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν το athleisure look τότε θα λατρέψεις αυτή την πρόταση. Crop tops συνδυασμένα με αθλητικές φόρμες ή αλλιώς joggers δημιουργούν το απόλυτο street style look που σίγουρα θέλεις να έχεις. Για επιμελώς ατημέλητες εμφανίσεις συνδύασε την αγαπημένη σου φόρμα με ένα στενό crop top με μανίκια ή χωρίς και αθλητικά παπούτσια και δημιούργησε ένα άνετο και κομψό outfit που θα αναδεικνύει την θηλυκότητά και θα αποπνέει έναν sporty chic χαρακτήρα. 

Related posts

Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Γιατί ο Χριστός είπε “τετέλεσται”;

Παντοτινό ανάθεμα, αιώνια καταισχύνη!