Απάντηση από την Δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον»

Με αφορμή παραπλανητικά  σχόλια και κρίσεις οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την απουσία των Δημοτικών Συμβούλων από την διαβούλευση για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, θα θέλαμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια ενημερώνοντας τους δημότες για τα εξής :

  1. Σύμφωνα με την απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου 260/2019, (η οποία επισυνάπτεται),  στην διαβούλευση για το τεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν μόνο φορείς και δημότες της πόλης και όχι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
  1. Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου συζητείται σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τοποθετούνται, προτείνουν και ψηφίζουν.

Ως εκ τούτου εκφράσεις του τύπου, «δεν παρίσταντο ούτε πρώην, ούτε νυν, ούτε επίδοξοι» επιστρέφονται ως απαράδεκτοι.  Όποιος θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, θα πρέπει πρώτα να ενημερώνεται και μετά να προβαίνει σε κριτικές.

Το μεγάλο έλλειμμα του δήμου μας, είναι πάνω από όλα η αλήθεια την οποία όλοι πρέπει να υπηρετούμε αν θέλουμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και την γενικευμένη απαξίωσή του.

Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανένας ……επίδοξος. 

Δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον»

Μεσολόγγι 8/12/2022

Related posts

Εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ Μεσολογγίου στη Πολωνία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Μεσολόγγι: Ενημέρωση για ωράριο λειτουργίας Πινακοθήκης-Μουσείου Τρικούπη

Μεσολόγγι: Διανομή τροφίμων ενόψει εορτών Πάσχα