Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος κατηγορούμενος – Εργαζόταν στο νοσοκομείο Μεταξά

Μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. 

Επίσης, κινούνται οι διαδικασίες απόλυσης από το νοσοκομείο Μεταξά του 36χρονου, ο οποίος είναι ο τέταρτος συλληφθείς, κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. 

Ο 36χρονος κατηγορείται από την αστυνομία πως έχει βιάσει το 12χρονο κορίτσι και πως αντάλλασσε μαζί του (ή με τον 53χρονο Ηλία Μίχο) μηνύματα. 

Ο ίδιος, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, αρνείται ότι είχε σωματική επαφή με το παιδί και, όπως και ο 33χρονος που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ισχυρίζεται ότι… πίστεψε ότι η 12χρονη ήταν 17χρονη! 

Για τη φρικιαστική υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε και εξέδιδε το παιδί, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης. Έχει συλληφθεί, κατηγορούμενη για μαστροπεία, η 37χρονη μητέρα του παιδιού, ο 33χρονος και ο 36χρονος. 

Η μητέρα του παιδιού, ο 33χρονος και ο 36χρονος θα απολογηθούν αύριο στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Ο τελευταίος δεν αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία. 

Related posts

Απάτες: Eκρηξη στις ηλεκτρονικές επιθέσεις σε τραπεζικές κάρτες πληρωμών

Social Media: Το κόλπο που θα σας απελευθερώσει και θα αλλάξει την ζωή σας

Ενδοοικογενειακή βία: Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα 379 συλλήψεις – Σε δομές μεταφέρθηκαν 23 θύματα