Super League: Κορυφή ο Παναθηναϊκός, έπεται η ΑΕΚ – Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του τα τελευταία 28 χρόνια στη Super League μετρώντας επτά νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οι Πράσινοι επικράτησαν δύσκολα του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά έξι βαθμών απ’ τη δεύτερη ΑΕΚ που έκανε εξαιρετική εμφάνιση νικώντας στην έδρα του Άρη με 0-2.

Ακολουθεί στο -7 απ’ το Τριφύλλι ο Ολυμπιακός που νίκησε με ανατροπή τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 2-1 και ο Βόλος που έκανε μεγάλο «διπλό» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 2-3. Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ έχασε έδαφος καθώς κόλλησε στην ισοπαλία (1-1) με το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις απ’ τον Λεβαδειακό.

Βαθμολογία

Ακολουθεί ντέρμπι

Για την 7η αγωνιστική εκκρεμεί το παιχνίδι της Δευτέρας (10/10, 18.00) μεταξύ του Ατρομήτου και του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα με την 8η αγωνιστική. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι η μάχη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου (20.00). Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στη Λαμία, ενώ η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στην OPAP Arena τον Ατρόμητο. Ο Άρης φιλοξενεί το Σάββατο τον Ιωνικό στην έδρα του.

Πρόγραμμα

Related posts

Ανεπανάληπτη 4άρα στην Αγγλία επί της Άστον Βίλα ο Ολυμπιακός και ένα βήμα από τον τελικό!

ΠΝΟΗ: 5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Πρωτάθλημα Κ14

Acheloos Run 2024 | 25 και 26 Μαΐου 2024 στο Νεοχώρι Μεσολογγίου