Κεφάλαιο καναπέδες: Διθέσιος ή τριθέσιος; Τι να επιλέξετε;

Δεν είναι εύκολη υπόθεση η επίπλωση ενός σπιτιού. Είτε μετακομίζετε σε καινούργιο χώρο, είτε ανακαινίζετε το σπίτι στο οποίο ήδη μένετε, το να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα για να το κάνετε ταυτόχρονα μοντέρνο, καλαίσθητο αλλά και λειτουργικό, μπορεί να αποδειχθεί πονοκέφαλος. 

Από τους βασικούς χώρους που πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή στην επιλογή της επίπλωσής τους είναι οι καναπέδες και εδώ προκύπτει το πιο συνηθέστερο δίλημμα που αφορά τους κυρίαρχους του σαλονιού, δηλαδή τους καναπέδες: διθέσιος ή τριθέσιος;

Η απάντηση σε αυτό δεν είναι απλή και σίγουρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι διαστάσεις και η γενικότερη διαρρύθμιση του σπιτιού σας, όμως η σίγουρη επιλογή για υψηλή αισθητική και διαχρονική ποιότητα είναι Istikbal Kimerland.

Για μικρούς χώρους

Αν ζείτε σε λίγα τετραγωνικά, ή αν το σαλόνι σας καταλαμβάνει μικρό χώρο, τότε όσον αφορά τους καναπέδες ο διθέσιος είναι μονόδρομος. Είναι μικροί, είναι κομψοί, είναι πρακτικοί και χωράνε πολλά περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε. Ένας διθέσιος καναπές, μπορεί να ταιριάξει τέλεια σε ένα μικρό σαλόνι, μπροστά στην τηλεόραση ή το τζάκι, μπορεί όμως να αποτελέσει και συμπλήρωμα, μαζί με έναν αντίστοιχης αισθητικής τριθέσιο, σε ένα πιο μεγάλο σαλόνι.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων Istikbal Kimerland, οι επιλογές σε καναπέδες είναι αμέτρητες και ακόμα κι αν ο διθέσιος είναι αυτός που θα επιλέξετε για το χώρο σας, μπορείτε να είστε σίγουροι για το καλαίσθητο, κομψό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα. Με ανθεκτική κατασκευή, προσεκτικά επιλεγμένα υφάσματα και μεγάλη ποικιλία σε στυλ και σχέδια, που κυμαίνονται από το μοντέρνο και φουτουριστικό στο πολυτελές και ροκοκό στυλ, ακόμα και ένας διθέσιος από τους καναπέδες της Istikbal Kimerland θα κυριαρχήσει μοναδικά στο χώρο σας.

Για μεγάλη παρέα

Αν καλείτε συχνά κόσμο στο σπίτι, οργανώνετε βραδιές με φίλους, ή έχετε μεγάλη οικογένεια -και φυσικά τα ανάλογα τετραγωνικά– τότε ένας τριθέσιος από τους καναπέδες της Istikbal Kimerland είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για το χώρο σας. Με άνετα μαξιλάρια, κομψό σχέδιο και μοντέρνα αισθητική, χωρίς να χάνει σε πολυτέλεια, ένας τριθέσιος καναπές με την υπογραφή της Istikbal Kimerland είναι αυτό που χρειάζεται για να δημιουργήσετε το σαλόνι των ονείρων σας.

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία με εντυπωσιακά χρώματα, σχέδια και στυλ, όλα κατασκευασμένα με έμφαση στην λεπτομέρεια και ανθεκτικά υλικά που εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής.Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα με έπιπλα Istikbal Kimerland και βρείτε μοναδικές επιλογές σε καναπέδες, διθέσιους ή τριθέσιους για να πλαισιώσετε το χώρο σας.

Related posts

Δείτε που μας οδηγούν τα τραγούδια της Eurovision

Εμένα με δέχεται ο Χριστός κοντά Του;

Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;