ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ “ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ’

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών  και Έργων Δυτικής Ελλάδας κ. Θανάση Μαυρομμάτη για την παραχώρηση ενός εκθεσιακού περιπτέρου στην 1η Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας στο Κεφαλόβρυσο από 30/9 έως και 2/10, δείχνοντας για άλλη μία φορά την κοινωνική ευαισθησία και την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο δύσκολο και ευαίσθητο κοινωνικό έργο που επιτελούμε.

    Επίσης, ευχαριστούμε θερμότατα για άλλη μία φορά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας κα Μαρία Σαλμά για το προσωπικό ενδιαφέρον και την στήριξή τους στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και τους ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία στους στόχους τους.

                                              Με ιδιαίτερη τιμή

                                        Το Διοικητικό Συμβούλιο

                         του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

                                           Μεσολόγγι – Αγρίνιο

Related posts

Υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίου Παρθενίου στο Λουτρό Αμφιλοχίας

Συνελήφθη άμεσα ανήλικος για ληστεία στο Μεσολόγγι

Η εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Νικολάου και η εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας