Ευχαριστήρια επιστολή από το Νηπιαγωγείο Αγίου Θωμά Μεσολογγίου

Νηπιαγωγείο Αγίου Θωμά Μεσολογγίου:  

Eυχαριστήρια Επιστολή ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας για την χορηγία παιδικών κρεβατιών στο Νηπιαγωγείο μας.

Η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Αγίου Θωμά Μεσολογγίου  κυρία Κυριακούδη Μαρία , ο σύλλογος διδασκόντων  αποτελούμενος από τις κυρίες Καπελλάκη Γεωργία και Τσιτσικάου  Αλεξάνδρα, γονείς και παιδιά του σχολείου μας απευθύνουν θερμά ευχαριστήρια προς την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και ειδικά στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  κ.κ. Δαμασκηνό για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για χορηγία παιδικών κρεβατιών τα οποία έως τώρα δεν υπήρχαν.

Η συγκεκριμένη χορηγία θα διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία του Ολοήμερου Τμήματος του Νηπιαγωγείου μας, όπως ορίζει το Επίσημο Αναλυτικό Πρόγραμμα, δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά να ξεκουράζονται κατά τη διάρκεια της ολοήμερης παραμονής τους στο σχολείο. Κατ ’επέκταση ενισχύεται η στήριξη του θεσμού της οικογένειας και των εργαζόμενων γονέων καθώς και ο αντισταθμιστικός ρόλος του Νηπιαγωγείου.

Related posts

Ξεκινά πρόγραμμα κομποστοποίησης βιοαποβλήτων ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Μουσική Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Μεσολογγίου

Δωρεάν μαστολογικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου