Λιποαναρρόφηση με χαμηλό κόστος – Πείτε αντίο στο περιττό λίπος σε κοιλιά και πόδια

Ακόμα κι αν δε βγαίνουμε πια στην παραλία, το περιττό λίπος στην κοιλιά και στα πόδια είναι ενοχλητικό και επίμονο, ενώ ακόμη κι αν προσπαθούμε με ειδική διατροφή και άσκηση αρνείται να φύγει. Η απάντηση σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα είναι η λιποαναρρόφηση που γίνεται με χαμηλό κόστος και μπορεί να έχει εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα για τη σιλουέτα σας.

Η λιποαναρρόφηση κοιλιάς και η λιποαναρρόφηση στα πόδια είναι από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις που εφαρμόζει ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός και σας συμφέρει καθώς μπορεί να σας εξασφαλίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα εύκολα και γρήγορα χωρίς κόπο.

Ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, με ιατρεία σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και νέο ιατρείο στην Κηφισιά, αλλά και σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο αναλαμβάνει λιποαναρρόφηση σε τιμή προσιτή σε όλους σας, για να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε.

Πώς γίνεται η διαδικασία

Η λιποαναρρόφηση είναι μια αισθητική διαδικασία που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του ανεπιθύμητου σωματικού λίπους στα σημεία που συσσωρεύεται, όπως η κοιλιά και τα πόδια, γ’ αυτό και πραγματοποιείται στοχευμένη λιποαναρρόφηση κοιλιάς και λιποαναρρόφηση στα πόδια. 

Η διαδικασία έγκειται στην απορρόφηση με ειδικό σωλήνα του λίπους από μικρές περιοχές που βρίσκονται σε δύσκολα σημεία και δεν μπορεί να «καεί» μέσω της άσκησης και της υγιεινής διατροφής. Ουσιαστικά η λιποαναρρόφηση στοχεύει σημεία στα οποία γίνεται συχνότερα η εναπόθεση λίπους, όπως η κοιλιά, οι γλουτοί και οι μηροί και έχει ως στόχο να αλλάξει το σχήμα του σώματος με μακροχρόνια αποτελέσματα.

Η λιποαναρρόφηση κοιλιάς, μια πολύ διαδεδομένη διαδικασία και η λιποαναρρόφηση στα πόδια είτε στους μηρούς είτε στους γλουτούς λειτουργεί καλύτερα σε άτομα με κανονικό βάρος και σε περιοχές όπου το δέρμα είναι πιο σφιχτό.

Πόσο κοστίζει

Παρά τα εμφανή οφέλη της διαδικασίας, πολλοί σκέπτονται την τιμή για τη λιποαναρρόφηση, όμως καθώς πλέον θεωρείται επέμβαση ρουτίνας, το κόστος είναι αρκετά προσιτό για όλους. Μάλιστα αν συνδυάσετε την λιποαναρρόφηση κοιλιάς ή τη λιποαναρρόφηση στα πόδια με λιπογλυπτική, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο και πιο οικονομικό.

Το τελικό κόστος ωστόσο εξαρτάται από τα αποτελέσματα που επιθυμείτε να επιτύχετε και τη γενικότερη εικόνα της λιπώδους μάζας στο σώμα σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα που διατηρεί ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και κλείστε ραντεβού για να μάθετε ποιες διαδικασίες σας ταιριάζουν και σε τι τιμή κυμαίνεται η λιποαναρρόφηση για εσάς.

Related posts

Δείτε που μας οδηγούν τα τραγούδια της Eurovision

Εμένα με δέχεται ο Χριστός κοντά Του;

Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;