Ο Νίκος Αλιάγας μιλά στο TF1 για το Μεσολόγγι και την Ολυμπιακή Φλόγα(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σταρ παρουσιαστής του TF1, Νίκος Αλιάγας, ο δικός μας αγαπημένος Νίκος είναι ο καλεσμένος της ειδικής έκδοσης του TF1 για την άφιξη της Ολυμπιακής φλόγας στη Μασσαλία. Μιλά για το σύμβολο που αντιπροσωπεύει αυτή η φλόγα και τον δεσμό που δημιουργεί μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας.


Όπως πάντα δεν ξεχνά να μιλήσει για την Ελλάδα και φυσικά για τον τόπο καταγωγής του το Μεσολόγγι που υπεραγαπά. Ο Νίκος ποτέ δεν ξεχνά να μιλάει με λατρεία για την Ελλάδα όπου και αν βρεθεί.


Να θυμήσουμε ότι την ημέρα που πέρασε από το Μεσολόγγι η Ολυμπιακή φλόγα ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής Νίκος Αλιάγας πήρε τη Φλόγα από τον βωμό στον Κήπο των Ηρώων ο οποίος πέρασε μέσα από τους δρόμους της πόλης σε κλίμα αποθέωσης. Εξάλλου ήταν ο παρουσιαστής στην τελετη αφής στην Αρχαία Ολυμπία αλλά και στην τελετή παράδοσης στο Παναθηναικό στάδιο.


Όπως είχε πει σε συνέντευξη του ο Νίκος Αλιάγας εκεινες τις ημέρες με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες: «Πάντα συγκινούμαι όταν οι λαοί ενώνονται. Αυτή η περίοδος είναι πολύ μυστήρια, πολύ περίεργη ως προς τη διχόνοια, πόλεμοι εδώ κοντά και βλέπουμε ότι παρόλα αυτά αντιστέκονται κάποιοι και πιστεύουν στο μήνυμα της ειρήνης και της εκεχειρίας. Για να επιστρέψω στην Ελλάδα υπάρχει μια προϋπόθεση. Να έχω φύγει από την Ελλάδα αλλά δεν έφυγα από την Ελλάδα. Άρα την Ελλάδα δεν την άφησα ποτέ αλλά ούτε και η Ελλάδα με άφησε, την κουβαλάω σαν πυξίδα μέσα μου».

Νικόλα σε ευχαριστούμε για την αγάπη σου για την πόλη του Μεσολογγίου και την Ελλάδα μας!

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε το βίντεο στο Γαλλικό κανάλι TF1

Ακολουθεί το βίντεο του Onairnews από την άφιξη της Ολυμπιακής φλόγας στο Μεσολόγγι

Related posts

Τροχαίο στην Γουριά

Πρόγραμμα του 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Μεσολόγγι

Βόμβα στα θεμέλια της ΔΕΥΑΜ η νέα συμφωνία!