Σπουδαία διάκριση για τον Φορτούνη: MVP των πρώτων προημιτελικών του Conference League

Mετά το βραβείο του καλύτερου γκολ στα προημιτελικά του Conference League, ο Κώστας Φορτούνης αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης των πρώτων αγώνων για του «8» της διοργάνωσης
Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στον Κώστα Φορτούνη για την χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση στο νικηφόρο 3-2 επί της τούρκικης ομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρώτο ματς των προημιτελικών του θεσμού με το οποίο η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Μετά λοιπόν το βραβείο του ομορφότερου γκολ της αγωνιστικής ο 31χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός, ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, έχοντας γκολ και ασίστ στην νίκη των Πειραιωτών.

Μάλιστα «αντίπαλοι» του στη συγκεκριμένη ψηφοφορία ήταν ο Φέτλεσεν της Κλαμπ Μπριζ που σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο αρχηγός της Άστον Βίλα, Τζον ΜακΓκίν που μοίρασε μια ασίστ και σκόραρε μία φορά στο 2-1 επί της Λιλ, αλλά και ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Στέφαν Γιόβετιτς που επίσης βρήκε δίχτυα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Φορτούνης όμως ήταν αυτός που κέρδισε το βραβείο, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να επιβραβεύεται για τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην τούρκικη ομάδα.

Related posts

Conference League: Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ για τον τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Mε άλλη μια συγκλονιστική εμφάνιση νίκησε άνετα 2-0 την Άστον Βίλα

Θρυλική πρόκριση και τρίτο σερί Final 4 για τον ανεπανάληπτο Ολυμπιακό! Έκλεισε το σπίτι της Μπαρτσελόνα!