Β. Φεύγας: Η σταθερή πορεία της χώρας κεντρικό διακύβευμα των ευρωεκλογών 

Για την κυβερνητική στρατηγική μέχρι τις ευρωεκλογές και το διακύβευμα της επικείμενης αναμέτρησης μίλησε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας σε συνέντευξη στον Αθήνα 984 

Ο κ. Φεύγας αρνήθηκε ότι αποτελεί επιδίωξη της Νέας Δημοκρατίας η πόλωση του πολιτικού κλίματος, την οποία απέδωσε στην αντιπολίτευση, τονίζοντας πως η κυβέρνηση επιλέγει να προτάξει ως κεντρικό διακύβευμα την ανάγκη για σταθερότητα της χώρας. Παράλληλα,  έστειλε μήνυμα κατά της χαλαρής ψήφου.

«Είναι παράδοση να ψηφίζουμε πιο χαλαρά στις Ευρωεκλογές. Σήμερα όμως κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να δώσει λάθος σήμα σε πολλούς αποδέκτες. Ένα μήνυμα αβεβαιότητας για το πολιτικό μέλλον, μέσα σε μια περίοδο σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και προσέλκυση επενδύσεων από το εξωτερικό» δήλωσε, ενώ επισήμανε ότι είναι εύλογο και η αντιπολίτευση να υπερασπίζεται τα δικά της στρατηγήματα.

Ο κ Φεύγας απέρριψε ως άτοπη τη θέση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για διπλές κάλπες τον Ιούνιο. Στο επιχείρημα,  ότι το έπραξε ο κ. Μητσοτάκης ένα χρόνιο μετά την εκλογή του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τον Ιανουάριο του 2016, επικαλέστηκε την ύπαρξη  δυσαρμονίας, τότε, μεταξύ εκλογικού αποτελέσματος και  κοινωνικής βούλησης.

«Δεν μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά κάτι τέτοιο, είναι άτοπο. Είχαμε εκλογές πριν από 10 μήνες και οι πολιτικοί συσχετισμοί σε επίπεδο κοινωνίας παραμένουν ίδιοι. Δεν έχει αλλάξει κάτι από τον Ιούλιο του 2023, το οποίο να αιτιολογεί την πρόταση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.»

Related posts

Αμετανόητα προκλητικός ο Ράμα – Ρατσιστικό κρεσέντο κατά της Ελλάδας με αναφορές σε Τσάμηδες

Ευρωεκλογές: Τα 31 κόμματα που πήραν «πράσινο φως» από τον Άρειο Πάγο

Ευρωεκλογές: Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος