Κέιτ Μίντλετον: Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου σύμφωνα με βασιλικό αναλυτή

Ο Βέλγος δημοσιογράφος Marc Roche αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει η Κέιτ Μίντλετον αλλά και στο χειρουργείο που υποβλήθηκε.
Από καρκίνου του παχέος εντέρου φαίνεται πως πάσχει η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με τον βέλγο δημοσιογράφο Marc Roche που ειδικεύεται στα θέματα της βασιλικής οικογένειας και επικαλείται καλά πληροφορημένη πηγή.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε υστερεκτομή.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο Gala: «Όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου».

Η πριγκίπισσα, σύμφωνα με τον ίδιο, υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Ερωτηθείς σχετικά με το γιατί η Κέιτ επέλεξε να μιλήσει για την ασθένειά της μέσω ενός βίντεο, ο ίδιος ανέφερε πως: «Η πριγκίπισσα είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που έχει εργαστεί στον χώρο της μόδας, οπότε η εικόνα είναι πολύ σημαντική για εκείνη. Προσέχει πάντα την εμφάνισή της, γυμνάζεται συνεχώς και τρώει ελάχιστα. Και όπως έλεγε πάντα η βασίλισσα Ελισάβετ «πρέπει να σε δει κανείς για να σε πιστέψει»».

Ο ίδιος στάθηκε στη σκηνοθεσία του βίντεο και τη λιτή εμφάνιση της πριγκίπισσας λέγοντας με αυτό τον τρόπο ότι η Κέιτ«θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στο λαό και ειδικότερα να απευθυνθεί στη νέα γενιά, η οποία δεν στηρίζει τόσο πολύ τη μοναρχία».

Όσον αφορά την πιθανή ημερομηνία της επιστροφής της στα καθήκοντά της, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι αυτή θα γίνει μόλις η ίδια επανέλθει πλήρως, με πιθανότερο σενάριο κάτι τέτοιο να γίνει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο κατά τις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ.

Related posts

Συνελήφθη άμεσα ανήλικος για ληστεία στο Μεσολόγγι

«Ταξίδι στο Χρόνο». Εγκαίνια Σχολικής Πινακοθήκης

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού