Φωτογραφίστε τη Δυτική Ελλάδα σε μια τριήμερη απόδραση

Μοναδικοί τόποι και όμορφα χρώματα θα εμπνεύσουν τους λάτρεις της φωτογραφίας σε μια 3ήμερη περιπλάνηση στη Δυτική Ελλάδα, με τη φωτογραφική παρέα του Κίμωνα Αξαόπουλου. 

Οι Φωτοερευνητές μαζί με την Ελεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας ετοιμάζουν μια τριήμερη φωτο-ψυχαγωγική περιπλάνηση στις 23-24-25 Μαρτίου 2024 (Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα) με προορισμό την υπέροχη Δυτική Ελλάδα για αποτυπώσεις φρέσκων ξεχωριστών στιγμών και μοναδικών τόπων. Η πρώτη μεγάλη στάση -εκτός από τις αναγκαίες μικρές στάσεις- θα είναι στο Νεκρομαντείο του Αχέροντα. Επόμενος σταθμός οι πηγές Αχέροντα στο Γλυκή Θεσπρωτίας για φωτογράφιση, παραποτάμια βόλτα και χαλάρωση μέσα στη φύση.

Η πρώτη μεγάλη στάση -εκτός από τις αναγκαίες μικρές στάσεις- θα είναι στο Νεκρομαντείο του Αχέροντα. Επόμενος σταθμός οι πηγές Αχέροντα στο Γλυκή Θεσπρωτίας για φωτογράφιση, παραποτάμια βόλτα και χαλάρωση μέσα στη φύση. Αργά το απόγευμα η τακτοποίηση σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Πρέβεζας και το βράδυ ελεύθερο για βραδινές λήψεις ή/και περιπάτους.

Την επόμενη μέρα μετά το πρωϊνό, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Νικόπολης. Επόμενη μεγάλη στάση στα πανέμορφα Σύβοτα και τέλος στην υπέροχη κι αγέρωχη Πάργα όπου θα παραμείνετε μέχρι και το ηλιοβασίλεμα.

Την επόμενη μέρα το πρωί μετά το πρωϊνό θα περιπλανηθείτε στην πόλη της Πρέβεζας και νωρίς το μεσημέρι θα ξεκινήσετε για τον τελευταίο σας σταθμό, την γραφικότατη Κορωνησία, πρώην νησί μέσα στον Αμβρακικό κόλπο που συνδέεται με μια λωρίδα στεριάς. Το απόγευμα θα πάρετε το δρόμο της επιστροφής.

Το κόστος είναι 160 ευρώ/άτομο (σε δίκλινο δωμάτιο) και περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις, δύο πρωϊνά, όλους τους δημοτικούς φόρους όπως και όλες τις διαδρομές με το πούλμαν. Φυσικά, σε όλη την διάρκεια της εκδρομής θα επιλύονται οι φωτοαπορίες και θα δίνονται φωτοσυμβουλές, ατομικά ή/και ομαδικά. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα μουσεία.

Info
Φωτοαπόδραση στη Δυτική Ελλάδα
23-24-25/3
Kίμων Aξαόπουλος
6932305880
kimon@otenet.gr

Related posts

Κάηκαν εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Ιωάννινα: Προσπάθησαν να κλέψουν χαλκό από μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος

Αγία Ελεούσα Κλεισούρας: Το πρόγραμμα των εορτασμών