Πόσα χρήματα θα πάρουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εάν περάσουν στα προημιτελικά

Εφόσον προχωρήσουν ακόμα πιο μακριά, τα χρήματα θα αυξηθούν κατά πολύ.

Οι δύο ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, οι οποίοι έμαθαν και τους αντιπάλους τους στη φάση των «16» του Europa Conference League.

Φυσικά καμία από τις δύο αυτές ομάδες δεν «τρομάζουν» τους ελληνικούς συλλόγους, οι οποίοι μπορούν να έχουν βλέψεις ώστε να συνεχίσουν και πιο μακριά στη διοργάνωση. Πέραν των βαθμών σε ατομικό και συνολικό επίπεδο, αλλά και τη δόξα, στο… κόλπο μπαίνουν και τα χρήματα.

Η πρόκριση στα προημιτελικά θα αποφέρει το ποσό του 1.000.000€ στα ταμεία των ομάδων που θα βρεθούν στην οκτάδα της διοργάνωσης! Εφόσον λοιπόν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προχωρήσουν ακόμη πιο μακριά, τότε τα χρήματα θα αυξηθούν κατά πολύ.

Αναλυτικά:

Συμμετοχή στα προημιτελικά: 1.000.000€

Συμμετοχή στα ημιτελικά: 2.000.000€

Συμμετοχή στον τελικό: 3.000.000€

Πριμ κατάκτησης τροπαίου: 2.000.000€

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» θα γίνουν την Πέμπτη 7 Μαρτίου και οι ρεβάνς θα διεξαχθούν μια εβδομάδα αργότερα στις 14 Μαρτίου. Το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πραγματοποιηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο επαναληπτικός στο γήπεδο όπου αγωνίζεται η Μπάτσκα Τόπολα, αφού οι Ισραηλινοί δεν μπορούν να παίξουν στη χώρα τους. Ο ΠΑΟΚ ως ισχυρός θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην Κροατία.

Related posts

Θρυλική πρόκριση και τρίτο σερί Final 4 για τον ανεπανάληπτο Ολυμπιακό! Έκλεισε το σπίτι της Μπαρτσελόνα!

Έρχεται στο Μεσολόγγι το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ