Βράβευση για το Αυγοτάραχο Στέφος από την ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Tα δέκα χρόνια εξαίρετων προϊόντων της εταιρείας «Αυγοτάραχο Στέφος»  αλλά και αγαστής μεταξύ τους συνεργασίας τίμησε η RM International, διοργανώτρια της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Το βραβείο παρέλαβε η ιδιοκτήτρια Λίνα Στέφου μαζί με τις κόρες της Μαρία και Σοφία. 

Η μικρή εταιρεία από το Αιτωλικό καινοτομεί διαρκώς και προωθεί την γευστική μας κουλτούρα εντός και εκτός Ελλάδας. Η συμμετοχή της ωστόσο στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει μια ιδιαίτερη συναισθηματική αξία καθώς ήταν η πρώτη έκθεση μέσα από την οποία τα προϊόντα Στέφος συστήθηκαν στον Ελληνικό κοινό. 

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο που μέσα από τις συμμετοχές όλα αυτά τα χρόνια ξεκίνησαν νέες συνεργασίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πριν από μερικά χρόνια στην έκθεση αυτή είχε παρουσιαστεί το καινοτόμο καρπάτσο καπνιστού χταποδιού ενώ φέτος έκαναν την πρεμιέρα τους και οι καπνιστές γαρίδες «Στεφος» αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. 

Πλέον η εταιρεία με τα προϊόντα αυγοτάραχου, χταποδιού, γαρίδας και μαύρου αλατιού συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της σε Ελλάδα και εξωτερικό μεταλαμπαδεύοντας το «ευ ζην» της λιμνοθάλασσας σε κάθε γωνιά της γης, καθώς εξάγει το 73% των προϊόντων της. Παράλληλα πραγματοποιεί οργανωμένες εκπαιδευτικές και περιηγητικές επισκέψεις στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της μυώντας τους επισκέπτες στα μυστικά των θησαυρών του τόπου μας. 

Related posts

Επιτεύχθηκε οικονομική και βιώσιμη λύση για την Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου

Εξιχνιάσθηκαν πέντε κλοπές ποδηλάτων και μοτοσικλέτας στο Μεσολόγγι