ΣΤΙΒΟΣ ΠΝΟΗ: ΔΥΟ (2) ΜΕΤΑΛΛΙΑ στους αγώνες αλληλεγγύης και προσφοράς

Μια ανάσα από το 2024…

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ ολοκλήρωσε την αγωνιστική του δράση με τη συμμετοχή των αθλητών/τριών του στους αγώνες  Ανωμάλου Δρόμου Αλληλεγγύης και Προσφοράς που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα, την Κυριακή 17/12 στο Έλος Αγυιάς. Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές/τριες και δόθηκε η δυνατότητα συμμετοχής και σε μικρούς (εκκολαπτόμενους) αθλητές/τριες των ακαδημιών να χαρούν με ομαδικό πνεύμα τον συναγωνισμό και να βιώσουν, μέσω της προσφοράς τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες, το πανανθρώπινο μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης! Στους Άνδρες Κ18 διακρίθηκε ο αθλητής μας  Γιάννης Ζήσης που κέρδισε την 3η θέση στο βάθρο στα 4000μ με χρόνο 14.03. Στην Κ14 αγοριών ο αθλητής μας Γιάννης Ξεσφίγγης κατέκτησε την 3η θέση στο αγώνισμα των 1500μ με χρόνο 5.29.  

Συγχαρητήρια αξίζει και η αθλήτριά μας Παπουτσοπούλου Βερονίκη Κ14 που έχασε για μόλις 3 δευτερόλεπτα την 3η θέση στο βάθρο με χρόνο 6.09 στα 1500μ κοριτσιών. Θερμά συγχαρητήρια στη μοναδική μας συμμετοχή στα 2000μ κοριτσιών Κ16 με εκπρόσωπο την Κάτια Διαμαντοπούλου. 

Την πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνα ΣΕΓΑΣ έκαναν η αθλήτριά μας Ευφροσύνη Σαμαλέκου που πλασαρίστηκε στη 12η θέση  στην κούρσα των 1500μ σε σύνολο 31 συμμετεχουσών αθλητριών και οι αθλητές μας Άγγελος Καμπάς και Θωμάς Πουρνάρας στην Κ12 αγοριών και στο αγώνισμα των 700μ. Μπράβο σας παιδιά!

Η καθημερινή προπόνηση και η συμμετοχή ενός παιδιού σε αγώνες, εκτός από την ανάπτυξη της φυσικής του κατάστασης, οδηγεί τον αθλητή στα όρια όπου συναντά τον εαυτό του. Τον φέρνει σε μια αυθεντική γνώση που δύσκολα μπορεί να βιώσει στην ασφάλεια της άνεσης. Εκεί ο αθλητής αναγκάζεται να ανταποκριθεί σε νέες προκλήσεις  και να ανακαλύψει νέες εμπειρίες. Αυτή η ενεργός συμμετοχή στον αθλητισμό έχει τεράστια σημασία για την προετοιμασία του παιδιού για τον αγώνα της ζωής!

Related posts

Συμμετείχαν 80 αθλητές από όλη την Ελλάδα στο Brevet «Βασίλης Ράπτης» στο Μεσολόγγι

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Μεσολόγγι

Στο Μεσολόγγι η Χορωδία του Morgan State University για μια μοναδική συναυλία