Επίσκεψη Θανάση Παπαθανάση στην Αμφιλοχία.

 Ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε Υπηρεσίες και επαγγελματίες της πόλης και συνομίλησε με πολίτες για θέματα που τους απασχολούν.
>
> Αρχικά επισκέφθηκε τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος και στην συνέχεια κοινωνικές δομές του Δήμου.
>
> Μετά τις συναντήσεις του ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:
> «Επισκέφθηκα σήμερα το Αστυνομικό τμήμα Αμφιλοχίας, όπου συναντήθηκα με τον Διοικητή. Ευχαρίστησα το προσωπικό για την πολύ σημαντική προσφορά τους καθημερινά στην ασφάλεια των πολιτών. Ακολούθως επισκέφθηκα κοινωνικές δομές του Δήμου, όπως το ΚΑΠΗ, όπου διαπίστωσα την εξαιρετική εργασία που γίνεται. Συνομίλησα με συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας ενώ συνεχάρη τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους για το έργο που παράγουν.
> Βρίσκομαι καθημερινά κοντά στον πολίτη, το κάνω με πολλή αγάπη και πάθος, θέλω να αφουγκράζομαι τα προβλήματα για να μπορούμε να δίνουμε λύσεις. Το σύνθημα δίπλα στον πολίτη είναι αυτό που πρέπει να συντροφεύει κάθε άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στην κοινωνία. Είμαι παρών με μόνο στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και το συμφέρον του τόπου και των πολιτών».

Related posts

Eκδηλωση στον αύλειο χώρο του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Χούνιστας Μεσολογγίου.

Ποιμαντικές Επισκέψεις του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και στο Αγρίνιο 

Στο επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θ. Βασιλόπουλος