Μεσολόγγι: Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα η κυρία Αθηνά για την δωρεά της. (ΒΙΝΤΕΟ)

Διέθεσε τις λιγοστές αποταμιευμένες οικονομίες της, καρπό εργασίας μιας ολόκληρης ζωής, για την προστασία της υγείας όλων των συνανθρώπων της, και συγκίνησε το πανελλήνιο. Ο λόγος για την ηλικιωμένη μεσολογγίτισσα Αθηνά Παπαχρήστου, η οποία δώρισε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και το ΕΚΑΒ της περιοχής, ένα ολοκαίνουριο ασθενοφόρο αξίας 65.000 ευρώ.
H κ. Παπαχρήστου είναι συνταξιούχος αγρότισσα και κατοικεί μόνιμα στο Μεσολόγγι. Αφορμή για να εμπνευστεί την προσφορά της, στάθηκε το γεγονός ότι η ίδια χρειάστηκε πολλές φορές να διακομιστεί σε νοσοκομείο των Πατρών για περίθαλψη και συνήθως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Το ασθενοφόρο τέθηκε ήδη σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι όροι τους οποίους έταξε στο συμβόλαιο της εν ζωή δωρεάς. Ο ένας όρος ήταν, το όχημα να διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του συγκεκριμένου νοσοκομείου, κι ο δεύτερος –χιουμοριστικός φυσικά– να… ανάβει το ασθενοφόρο τη σειρήνα του όταν περνάει από το σπίτι της!
Η εκπομπή της τηλεόρασης του ANTENNA ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου φιλοξένησε την κυρία Αθηνά και μίλησαν για την δωρεά της.

Related posts

Πέθανε παιδάκι από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό μετά από 11 κρούσματα

Επιτεύχθηκε οικονομική και βιώσιμη λύση για την Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Νέα εγκύκλιος για τα μέτρα προστασίας από την αφρικανική σκόνη