Ανακοίνωση από το Εργατικό κέντρο Μεσολογγίου

Τις τελευταίες μέρες, όλοι πληροφορηθήκαμε για την κατάληψη των μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Μεσολογγίου λόγω της δυσκολίας λειτουργίας στο ίδιο κτιριακό χώρο τα σχολεία του ΓΕΛ, του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και οι λυκειακές τάξεις του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου.

Όπως υποστηρίζουν, η συστέγαση των σχολείων δημιουργεί πολλά προβλήματα όπως η έλλειψη αιθουσών διδασκαλίας, μείωση του εξωτερικού χώρου, τη μετατροπή αιθουσών εργαστηρίων σε διδασκαλίας αίθουσα ώστε να μην πραγματοποιούνται κάποια μαθήματα και με αυτό τον τρόπο να μην καλύπτονται όλες οι διδακτικές ώρες.

Ως Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου στηρίζουμε τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στη κατάσταση αυτή. Παράλληλα, καλούμε τη Περιφέρεια, το Δήμο και τη Κυβέρνηση να πάρουν άμεσα αποφάσεις για την εύρεση κατάλληλου σχολικού κτιρίου ώστε να στεγαστεί το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και οι λυκειακές τάξεις.

Οφείλουμε όλοι να δώσουμε τη δυνατότητα στους νέους μας να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες ώστε να πραγματοποιήσουν τις ιδέες και τα οράματά τους.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ.

Related posts

Τροχαίο στην Γουριά

Πανελλήνιες 2024: To πρόγραμμα για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Πρόγραμμα του 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Μεσολόγγι