“ΓΙΟΙ και ΚΟΡΕΣ” από τη Θεατρική Ομάδα ΠΡόΒΑ

Στις 18, 20 και 21 Οκτωβρίου παρουσιάσαμε στο κοινό της πόλης μας τη θεατρική παράσταση ” Γιοί και κόρες”, μια παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας. Το θεατρικό έργο του Γιάννη Καλαβριανού βασίζεσαι σε μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις ηλικιωμένων από όλη την Ελλάδα, από τους οποίους ζητήθηκε να ξεχωρίσουν μια ιστορία που σημάδεψε τη ζωή τους. Μέσα από τις αφηγήσεις συντέθηκε ένα δραματουργικό υλικό που καλύπτει την περίοδο από το πρώτο μεταναστευτικό κύμα στην Αμερική, την Κατοχή και τον Εμφύλιο, τη Χούντα, το μεγάλο σεισμό στα Επτάνησα έως το ” παραλλαγμένο ” ’81 του Παπανδρέου. Ακούστηκαν οι μικρές ιστορίας των ανθρώπων κάτω από τις μεγάλες ιστορίες των χωρών. 

Η ενθουσιώδης ανταπόκριση των θεατών, το θερμό χειροκρότημα και τα ενθουσιώδη σχόλια μας συγκίνησαν ,μας χαροποίησαν ιδιαίτερα και μας ενθαρρύνουν να συνεχίζουμε τις δράσεις μας. 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε πάντα κοντά μας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας : 

ΑΛΑΤΙΕΡΑ

ΒΙΟΓΥΨ ΑΕ ΚΑΡΒΕΛΗΣ

ΛΟΓΟΣ Κ ΓΝΩΣΗ

Πρότυπο κέντρο μελέτης και ειδικής αγωγής.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Πρότυπο κέντρο ειδικής εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρία Σαλμά για την υποστήριξη και την πρόθυμη βοήθειά της με όλους τους τρόπους και της ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία. 

Θεατρική ομάδα “ΠΡΟΒΑ” 

Related posts

Απάντηση Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σε παραπλανητικά δημοσιεύματα

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Πέρασε ναρκωτικά στο κρατητήριο