44χρονος βίασε 93χρονη και 95χρονη σε νοσοκομείο και η μία πέθανε από καρδιακή προσβολή

Ο 44χρονος Σαμίρ Β. συνελήφθη το Σάββατο αφού είχε μπει στα δωμάτια των δύο θυμάτων του στη κλινική του νοσοκομείου Argenteuil που βρίσκεται κοντά στο Παρίσι

Ένας 44χρονος συνελήφθη στη Γαλλία καθώς κατηγορείται για τον βιασμό δύο ηλικιωμέννω γυναικών που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο, μάλιστα η μία από τις δύο άφησε την τελευταία της πνοή αφού υπέστη καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με τη daily mail, ο 44χρονος Σαμίρ Β. συνελήφθη το Σάββατο αφού είχε μπει στα δωμάτια των δύο γυναικών στη κλινική του νοσοκομείου Argenteuil που βρίσκεται κοντά στο Παρίσι.

Τους αστυνομικούς ειδοποίησε η 95χρονη η οποία είχε καταγγείλει στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 44χρονο.

Ο ίδιος συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο της 93χρονης στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όπως διαπιστώθηκε από τους άνδρες της σήμανσης στα σεντόνια του κρεβατιού της 93χρονης βρέθηκαν ίχνη του 44χρονου.

Υπέστη καρδιακή προσβολή λίγες ώρες αργότερα

Η 93χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ένιωσε αδιαθεσία μετά τον βιασμό της και υπέστη καρδιακή προσβολή λίγες ώρες αργότερα, στις 7 το πρωί του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει η daily mail, ο δράστης ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές για πράξεις σεξουαλικής βίας ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα κατηγορηθεί και για τον θάνατο της 93χρονης.

Related posts

Πήγε σε κέντρο αισθητικής και κόλλησε HIV από την βελόνα

Η «κατάρα του Φαραώ» υπάρχει, είναι ραδιενέργεια που σκόπιμα έβαλαν στο τάφο του Τουταγχαμών οι κατασκευαστές του

Πώς ένας καφές οδήγησε μια 21χρονη στην εντατική