Έφυγε από την Ουκρανία για να γλιτώσει από τον πόλεμο και… παγιδεύτηκε στο Ισραήλ

Δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες, που απέχουν 19 μήνες, ωστόσο είναι τόσο ίδιες μεταξύ τους δημοσίευσε ένας Ουκρανός Ραβίνος.

Πρόκειται για δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν τα εγγόνια να κρύβονται μέσα σε καταφύγια. Βέβαια, η πρώτη είναι από την Ουκρανία και η δεύτερη από το Ισραήλ.

Σε αυτές τις δύο φωτογραφίες ο Μοσέ Αζμάν, αρχιραβίνος της Ουκρανίας, επιχειρεί να αποτυπώσει την φρίκη του πολέμου.

Έφυγαν από την Ουκρανία και εγκλωβίστηκαν στο Ισραήλ

Ο ίδιος εξήγησε ότι αυτός και τα παιδιά του κατέφυγαν στο Ισραήλ για να γλιτώσουν από τους πυραύλους του Βλαντιμίρ Πούτιν που χτυπούσαν ανελέητα την Ουκρανία. Αυτό που δεν περίμεναν ωστόσο ήταν ότι θα παγιδευτούν ξανά και αυτή τη φορά θα κινδυνεύουν από τις ρουκέτες της Χαμάς.

Στην πρώτη φωτογραφία, τα τρία του εγγόνια διακρίνονται να κοιμούνται σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο, το οποίο έχει δύο στρώματα και μια κούνια. Η δεύτερη φωτογραφία δεν διαφέρει πολύ από την πρώτη. Και σε αυτή την φωτογραφία παιδιά κοιμούνται στο πάτωμα και «κρύβονται από τις ρουκέτες της Χαμάς».

την ανάρτηση του ο Ραβίνος έγραψε:

«Στην πρώτη φωτογραφία, τα εγγόνια μου κρύβονται από τους πυραύλους των Ρώσων τρομοκρατών στην περιοχή του Κιέβου , τις πρώτες μέρες της τρομερής εισβολής στην Ουκρανία. Αργότερα, μαζί με χιλιάδες ανθρώπους, φύγαμε για το Ισραήλ και την Ευρώπη.

Στη δεύτερη φωτογραφία, τα ίδια άτομα, αλλά τώρα κρύβονται από τις ρουκέτες των τρομοκρατών της Χαμάς. Δύο διαφορετικές γωνιές του κόσμου, αλλά τόσο κοινός πόνος και αγώνας».

Και πρόσθεσε: «Μου ραγίζει η καρδιά όταν βλέπω αυτά τα πρόσωπα, αλλά πιστεύω ότι το φως της αλήθειας και της πίστης θα μας φωτίσει μέσα από αυτές τις δοκιμασίες. Προσεύχομαι στον Παντοδύναμο, να ρίξει την οργή και την οργή του σε όλους όσοι εμπλέκονται στον τρόμο του άμαχου πληθυσμού!».

Related posts

Μυστηριώδης δομή που βρέθηκε κοντά στις πυραμίδες της Γκίζας προβληματίζει τους επιστήμονες

Πήγε σε κέντρο αισθητικής και κόλλησε HIV από την βελόνα

Η «κατάρα του Φαραώ» υπάρχει, είναι ραδιενέργεια που σκόπιμα έβαλαν στο τάφο του Τουταγχαμών οι κατασκευαστές του