Ανακοίνωση Σπύρου Διαμαντόπουλου

Το ηθικό πλεονέκτημα του κ. Λύρου συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω.

Ο κ. Λύρος και oι εκπρόσωποί του «κατάφεραν» ακόμη και την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία να την βυθίσουν στο σκοτάδι. Αμαύρωσαν με τον χειρότερο τρόπο τις εκλογές. 


Ο Δήμος μας για ακόμη μία φορά επί θητείας του κ. Λύρου κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον χειρότερο τρόπο καθώς οι τίτλοι των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών μέσων αναπαράγουν: «Τρεις συλλήψεις στο Μεσολόγγι για δωροδοκία ψηφοφόρων»

Αμείλικτα και προφανή τα ερωτήματα.

Είναι αλήθεια ότι συνελήφθησαν τρία άτομα μεταξύ αυτών και μία υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού σας για εξαγορά ψηφοφόρων κατά την ώρα προσέλευσης τους στο εκλογικό κέντρο;

Είναι αλήθεια ότι βρέθηκε τετράδιο που περιελάβανε ονοματεπώνυμα και αντίστοιχα χρηματικά ποσά που έχουν δοθεί προφανώς ως αντάλλαγμα;

Είναι αλήθεια ότι βρέθηκαν 13.500€ προφανώς για να χρησιμοποιηθούν για εξαγορά ψηφοφόρων;

Αγαπητοί συνδημότες,
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. 

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους μας ότι κατά την εκλογική διαδικασία χρησιμοποιήθηκαν παράνομες πρακτικές με σκοπό την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Όλοι αντιλαμβανόμαστε πλήρως ποιοί φέρνουν ορδές λεωφορείων και ποιοί προσπαθούν να ελέγξουν το εκλογικό αποτέλεσμα με εξαγορασμένες ψήφους.

Υπάρχει όμως κάτι πολύ χειρότερο που έχει συμβεί. Η απαράδεκτη αυτή πρακτική η οποία δεν εκφράζεται μόνο με την απευθείας χρηματική συναλλαγή αλλά και με τον εκμαυλισμό συνειδήσεων χρησιμοποιώντας δημοτικό χρήμα έχει επιφέρει την απόλυτη σήψη. Η κοινωνία μας νοσεί βαρύτατα. Η προοπτική στον τόπο μας καταδικάζεται όσο δεν αντιδρούμε σε παράνομες και αδιαφανείς πρακτικές. 

Είναι στο χέρι μας αν θα συνεχίσουμε να παραμένουμε αδρανείς στα φαινόμενα δηλητηρίασης της κοινωνικής συνοχής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή θα στείλουμε ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στους εκφραστές της.

Είναι καθήκον όλων μας να θωρακίσουμε τη δημοκρατία μας και να βάλουμε τέλος σε κάθε πρακτική ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ μέσω της οποίας κάποιοι προσπαθούν να «μπολιάσουν» την κοινωνία μας προκειμένου να ικανοποιήσουν την εξουσιολαγνεία τους και όχι μόνο αυτή. 

Σας καλώ να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να γίνουμε εμείς η αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Αλλαγή ή Παρακμή; 

ΜΑΖΟΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε.  

Γραφείο τύπου συνδυασμού ΜΑΖΟΙ

υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου

Σπύρου Διαμαντόπουλου

Related posts

Εξιχνιάσθηκαν πέντε κλοπές ποδηλάτων και μοτοσικλέτας στο Μεσολόγγι

Μωβ κάδους για ανακύκλωση ρούχων τοποθέτησε ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Βασικές Γνώσεις Πρώτων Βοηθειών παρουσίαση από τους «Διασώστες – Πλήρωμα Ασθενοφόρου» της Σ.Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου