Σπύρος Βασιλείου: «Το Νεοχώρι δεν υπάρχει μόνο για να δίνει»

Ισότιμη η θέση κάθε περιοχής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

   Για την ανάγκη της ισότιμης και ισόρροπης ανάπτυξης κάθε δημοτικού διαμερίσματος σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, έκανε λόγο κατά την ομιλία του στο Νεοχώρι, ο υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ελπίδα για το αύριο» Σπύρος Βασιλείου. Μιλώντας σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, επεσήμανε ότι «Πιστεύουμε πως κάθε τόπος του Δήμου μας, έχει και κάτι ξεχωριστό που τον διακρίνει. Στόχος μας, πέρα από τις αναγκαίες και απαραίτητες παρεμβάσεις, είναι να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά του». Ο Σπύρος Βασιλείου απευθυνόμενος στους δημότες του Νεοχωρίου, άσκησε δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή αποδίδοντάς της ευθύνες για ελλείψεις, παραλείψεις και σοβαρά λάθη. Πρωτογενής τομέας, αστική και αγροτική οδοποιία, αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, καθαριότητα, αντιπλημμυρική προστασία, πολιτισμός και τουρισμός, είναι ζητήματα που δεν απασχόλησαν ιδιαίτερα τον κ. Δήμαρχο όπως τόνισε, με αποτέλεσμα την συσσώρευση σοβαρών προβλημάτων που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα, την εργασία και την διαβίωση των κατοίκων της κοινότητας. 

«Το Νεοχώρι  δεν υπάρχει μόνο για να δίνει» επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, συμπληρώνοντας πως «έχει δικαίωμα να απολαμβάνει ισότιμα και ισόνομα τις υπηρεσίες του Δήμου».

Ο Σπύρος Βασιλείου αναφερόμενος στο Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Ελπίδα για το αύριο» έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμεση ανάγκη αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής προς αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων στο μέλλον, ενώ θεωρεί ως υποχρέωση της δημοτικής αρχής την αποκατάσταση της καθημερινότητας των δημοτών. Αγροτική οδοποιία, βελτίωση πρόσβασης σε ιστορικούς, αρχαιολογικούς και παραλιακούς προορισμούς, διάσωση σημαντικών μνημείων κι επαναδιοργάνωση του Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών, αναπλάσεις των δημοτικών κοινόχρηστων χώρων, ασφαλτοστρώσεις, καθαριότητα και δημοτικός φωτισμός, είναι παρεμβάσεις για τις οποίες δεσμεύτηκε ο Σπύρος Βασιλείου, τονίζοντας πως   «Την προσεχή Κυριακή με την ψήφο σας, μας δίνετε την εντολή ως νέα Δημοτική Αρχή,  να κάνουμε αυτό τον τόπο ακόμη πιο φιλόξενο, ακόμη πιο όμορφο και πιο λειτουργικό». 

Related posts

Πρόγραμμα του 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Μεσολόγγι

Βόμβα στα θεμέλια της ΔΕΥΑΜ η νέα συμφωνία!

Επιτεύχθηκε οικονομική και βιώσιμη λύση για την Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου