Σήκωσε την κούπα στη Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη

Maria is back! Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε στον τελικό τη Ντολεχάιντ και με δάκρυα στα μάτια πανηγύρισε την κατάκτηση του τουρνουά.

Πέρασε δύσκολα, έδειξε να λυγίζει από την πίεση, αλλά δεν τα παράτησε ποτέ. Τα ξημερώματα της Κυριακής δικαιώθηκε και φώναξε δυνατά πως επέστρεψε και τα καλύτερα είναι μπροστά της!

Η Μαρία Σάκκαρη στέφθηκε «βασίλισσα» στη Γουαδαλαχάρα, καθώς κατέκτησε το τουρνουά, νικώντας στον τελικό την Καρολάιν Ντολεχάιντ με 2-0 σετ. Aυτός είναι ο δεύτερος τίτλος στη καριέρα της, ο πρώτος μετά από τέσσερα χρόνια.

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε το πρώτο σετ με 7-5, το δεύτερο με 6-3 και με την ολοκλήρωση του αγώνα ξέσπασε σε κλάματα για την μεγάλη της επιτυχία.

Από το Νο16 του WTA Finals, ανέβηκε στο No9 και πλέον βρίσκεται μόνο μία θέση μακριά από το να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Κανκούν, ενώ στην παγκόσμια κατάταξη θα βρεθεί από αύριο, Δευτέρα, στην έκτη θέση!

@WTA

Μετά το φινάλε του τελικού εμφανώς συγκινημένη, είπε:

Για το κοινό της Γουαδαλαχάρα που τη στήριξε όλη αυτή την εβδομάδα: «Το έχω πει πολλές φορές και το λέω ξανά, αλλά αυτό είναι το δεύτερο σπίτι μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Για τον Τομ Χιλ: «Δεν θέλω να ξεχάσω τον προπονητή μου, τον Τομ, που είναι μαζί μου τα τελευταία 5 χρόνια. Περιμέναμε πάνω από 4 χρόνια για τον 2ο τίτλο. Ακούσαμε τόσα πολλά άσχημα πράγματα, ότι δεν θα κέρδιζα ποτέ τίτλο, ότι θα ήμουν Top 5 παίκτρια με μόνο έναν τίτλο. Όλα αυτά ήταν πολύ δύσκολα για μένα να τα ξεπεράσω και είμαι πολύ χαρούμενη που το πέτυχα εδώ αυτή την εβδομάδα».

Όσο για την οικογένειά της: «Θέλω φυσικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που βρίσκεται στην πατρίδα μου. Μακάρι να μπορούσαν να είναι εδώ μαζί μου, αλλά παρακολουθούν και είναι πολύ περήφανοι για μένα. Θέλω να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στον παππού μου που έφυγε από τη ζωή πέρυσι και στη γιαγιά μου που παρακολουθεί».

Related posts

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός, 87-82 τον Ολυμπιακό

Δευτεραθλητής Ευρώπης ο σπουδαίος Καραλής στη Ρώμη, στην εμφάνιση της ζωής του! (video)

ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ KAI ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ¨ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2024