Ενθουσιώδης υποδοχή του υποψηφίου Δημάρχου Σπύρου Βασιλείου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Αιτωλικού

Σπύρος Βασιλείου: «Η κοινωνία είναι αυτή που μας δίνει το κίνητρο, την έμπνευση και την εντολή της επόμενης ημέρας»

«Το  Αιτωλικό  πρέπει  να λάβει με σωστή μέριμνα και φροντίδα ότι δικαιωματικά του ανήκει! Ο συνδυασμός μας μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα συνεργασίας,  προκειμένου να υλοποιηθούν όλα όσα ζητάμε δεκάδες χρόνια!» τόνισε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ελπίδα για το αύριο» και υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Βασιλείου, στην τελετή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου στο Αιτωλικό παρουσία πλήθους και ενθουσιώδους ακροατηρίου.

Ο Σπύρος Βασιλείου αναφέρθηκε στην ανάγκη πλήρους αναστροφής της εικόνας που παρουσιάζει σήμερα η Δημοτική Ενότητα, ενώ παράλληλα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε έναν από τους κυριότερους παραγωγικούς άξονες της περιοχής όπως είναι η αλιεία και κατ’ επέκταση η βιώσιμη ανάπτυξη της φημισμένης Λιμνοθάλασσας. Όπως είπε, «Δεσμευόμαστε για τον αυστηρό έλεγχο των έργων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Λιμνοθάλασσα, έτσι ώστε αυτά να  εξασφαλίζουν το εισόδημα αλλά και να καλύπτουν τις προσδοκίες των ψαράδων και των οικογενειών τους… Εδώ θα είμαστε και θα έχουμε το βλέμμα στραμμένο στη θάλασσά μας. Δεν θα επιτρέψουμε άλλες καταστροφικές «ακροβασίες» στο οικοσύστημα».

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ελπίδα για το αύριο» αναφέρθηκε ταυτόχρονα σε χρόνιες αβλεψίες και παραλείψεις, που σήμερα έχουν δημιουργήσει αδιέξοδα. «Κάποιοι θα πρέπει να μετριάσουν το θράσος τους και να δώσουν εξηγήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Βασιλείου μιλώντας για την ποιότητα του νερού στο Αιτωλικό, προσθέτοντας πως «Κρίνουμε απαράδεκτο το γεγονός πως έχουν δαπανηθεί μέχρι στιγμής εκατομμύρια ευρώ και νερό το Αιτωλικό ακόμη δεν έχει!». Ιδιαίτερη αναφορά έγινε   για την κατάσταση που επικρατεί  στο Κέντρο Χαρακτικών Τεχνών & Μουσείο Βάσως Κατράκη, καθώς και για την δύσκολη έως αδιέξοδη πολλές φορές καθημερινότητα, τόσο στο Αιτωλικό όσο και στις κοινότητες.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Σπύρος Βασιλείου δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα βέβαιος πως η ανταπόκριση των πολιτών είναι αυτή «που μας δίνει το κίνητρο, την έμπνευση και την εντολή της επόμενης ημέρας!».

Related posts

Ξεκινά πρόγραμμα κομποστοποίησης βιοαποβλήτων ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Μουσική Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Μεσολογγίου

Δωρεάν μαστολογικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου