Σπύρος Βασιλείου: «Ο Δήμος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός αιρετού!»

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν  βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου στο Μεσολόγγι, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Ελπίδα για το Αύριο». 

Σπύρος Βασιλείου: «Ο Δήμος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός αιρετού!»

Αμέσως μετά την τελετή του Αγιασμού, ο επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Βασιλείου στην ομιλία του, παρουσίασε τις βασικές πολιτικές αρχές του Συνδυασμού αλλά και της υποψηφιότητάς του, ενώ αναφέρθηκε στους κεντρικούς άξονες του προγράμματός του.

«Ο Δήμος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός αιρετού! Χτίστηκε πάνω σε Αξίες και Ιδέες που δεν έχουν χρηματική αποτίμηση! Στόχος και σκοπός μας είναι να τον αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να βρούμε λύσεις στα σημερινά αδιέξοδα, να εκμεταλλευτούμε κάθε λεπτό και κάθε δυνατότητα που μας απομένει» υπογράμμισε ο Σπύρος Βασιλείου, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως αυτός ο εκλογικός αγώνας δίνεται «Με ενότητα, εντιμότητα και σεβασμό στον τόπο που αγαπάμε και θέλουμε να τον δούμε να προοδεύει!».

Ο Σπύρος Βασιλείου παρουσιάζοντας άξονες του προγράμματός του, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αντιπλημμυρική προστασία του δήμου Μεσολογγίου. «Πραγματικά δεν  μπορώ να αναλογιστώ το μέγεθος της καταστροφής, εάν η τραγωδία της Θεσσαλίας  συνέβαινε στην περιοχή μας. Γιατί εδώ δεν υπάρχει αντιπλημμυρική θωράκιση. Δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά ποτέ και κανείς με την αντιπλημμυρική προστασία» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτήρισε ως αυτονόητη δέσμευση την δημιουργία υποδομών αντιπλημμυρικής προστασίας.

Κλείνοντας στην ομιλία του,  του ο υποψήφιος Δήμαρχος  Ιερής Πόλης Μεσολογγίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους συνεργάτες και τους υποψηφίους που συγκροτούν τον συνδυασμό «Ελπίδα για το Αύριο», επισημαίνοντας πως «Όλοι τους είναι άξιοι και διακρίνονται για την αξιοπρέπεια ,την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια αλλά και την αγάπη τους για τον τόπο μας. Μας ενώνει άλλωστε το ίδιο όραμα γι’ αυτόν. Θέλουμε να τον δούμε όπως πραγματικά του αξίζει!»

Ευχαρίστησε θερμά τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στην τελετή των εγκαινίων, τονίζοντας πως “Είστε η δύναμή μας! Είστε η «Ελπίδα για το αύριο»!”

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Ελπίδα για το Αύριο» στο Μεσολόγγι, λειτουργεί στον πεζόδρομο της Σπ. Τρικούπη & Κλεισόβης, απέναντι από το ΟΤΕ.

Related posts

Πρόγραμμα του 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Μεσολόγγι

Βόμβα στα θεμέλια της ΔΕΥΑΜ η νέα συμφωνία!

Επιτεύχθηκε οικονομική και βιώσιμη λύση για την Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου