Όλα στη φόρα…DVIX

Αγαπημένοι μου αναγνώστες καλώς σας βρήκα! Καλό μήνα να έχουμε με υγεία και υπομονή!

Φθάσαμε και στον Σεπτέμβριο, τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, που μόνο φθινόπωρο δε θυμίζει. Ο καιρός είναι συνήθως καλοκαιρινός, οι θερμοκρασίες υψηλές, στην αρχή του μήνα συνεχίζονται οι καλοκαιρινές διακοπές και τίποτε δεν θυμίζει, το πρώτο μισό τουλάχιστον, ότι μπαίνουμε σε μια άλλη εποχή. Βέβαια, τυπικά η εποχή αλλάζει στο τέλος του μήνα στις 22 Σεπτεμβρίου, οπότε συμβαίνει η φθινοπωρινή ισημερία, δηλαδή την ημερομηνία αυτή έχουμε ίση διάρκεια μέρας και νύχτας.

Αυτός ο Σεπτέμβρης όμως θα είναι θερμός γιατί έχουμε εκλογές! Σε 36 μέρες θα ψηφίσουμε Δήμαρχο και Περιφερειάρχη. Άρα αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος από ομιλίες των υποψηφίων οι οποίοι θα προσπαθήσει ο καθένας να μας πείσει ότι είναι ο καταλληλότερος για να διοικήσει τον Δήμο.

Για την Περιφέρια Δυτικής Ελλάδας δεν πιστεύω ότι υπάρχει πολίτης να μην αξιολογεί τον Νεκτάριο Φαρμάκη με άριστα! Πολλά έργα σε όλη την περιφέρεια με αντιπεριφεριάρχες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο Θανάσης Μαυρομάτης έδειξε ότι όταν αγαπάς τον τόπο σου το αποδεικνύεις με έργα και όχι με λόγια. Ο Μαυρομάτης δεν έτρεξε μόνο για την Αιτωλοακαρνανία αλλά για όλη την περιφέρεια. Έδωσε άμεσα λύση σε προβλήματα και προχώρησε έργα τα οποία ήταν απαραίτητα για την καθημερινότητα των πολιτών. Ο Νεκτάριος Φαρμάκης απέδειξε ότι με τους σωστούς συνεργάτες με όρεξη για δουλειά και μεράκι για τον τόπο τους μπορούν να απογειώσουν στο καλύτερο την ζωή των πολιτών!

Το ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αποτελείτε από πολίτες αξιόλογους και έτοιμους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον τόπο τους. Στην Αιτωλοακαρνανία οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι άνθρωποι γνωστοί στην κοινωνία με την προσφορά τους στον τόπο, έμπειροι στα θέματα αυτοδιοίκησης και γνώστες των προβλημάτων της περιοχής.

Τελικά 8 θα είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στην διεκδίκηση για τον Δήμο Μεσολογγίου! Καθημερινά διαβάζαμε ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τους συνδυασμούς. Κάπου ζαλίστηκα, κάπου χάθηκα στον τόσο μεγάλο αριθμό υποψηφίων! Βρε παιδιά, καλά να είστε, καλή επιτυχία να έχετε αλλά τόσα χρόνια που αυτή η πόλη έχασε ΤΕΙ, έχασε στρατόπεδο, έχασε νοσοκομείο που στο καλό κρυβόσασταν; Ότι αυτή η πόλη έχει τόσο μεγάλη δυναμική σε πολίτες που θέλουν να σπρώξουν αυτή την πόλη προς το καλύτερο ειλικρινά δεν το ήξερα! Παιδιά…καλή επιτυχία σε όλους και καλή τύχη στο Μεσολόγγι!

Για να λυθούν κάποιες απορίες σχετικά με τις ανακοινώσεις των συνδυασμών. Τουλάχιστον στο onairnews, δεν ξέρω για άλλα site, ο Κώστας Λύρος, ο Θανάσης Λύρος και η Όλγα Δασκαλή ήταν οι μόνοι που έστελναν επίσημα ανακοινώσεις στο εμαιλ. Οι υπόλοιποι συνδυασμοί προτιμούσαν να δημοσιεύουν στο φατσοβιβλίο τις ανακοινώσεις τους. Δε υπήρχε υποψήφιος δήμαρχος ο οποίος είπε σε υπ. σύμβουλο του, “μην στέλνεις στο onairnews γιατί αυτός δεν μας ‘παίζει“,υπάρχει όλη η συνομιλία στο αρχείο μας. Ποτέ δεν είχε στείλει κάποια ανακοίνωση ο συγκεκριμένος.

Με λίγα λόγια αγαπημένοι μου, όποιος συνδυασμός έστελνε ανακοινώσεις στο εμαιλ του onairnews δημοσιευόταν. Άρα σχόλια του τύπου, δεν διαβάσαμε την ανακοίνωση του τάδε άρα το Onairnews δεν τον προβάλει, δεν ισχύουν. Αυτό για να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα! Το ότι κάποιοι συνδυασμοί προτίμησαν το φατσοβιβλίο για τις ανακοινώσεις τους, δικαίωμα τους και επιλογή τους.

Σε αναμονή πλέον από τους υποψήφιους να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους. Ωραίο θα ήταν να κάνουν παρουσίαση σε χώρο δημόσιο με τους πολίτες να μπορούν να συμμετέχουν με ερωτήσεις. Να υπάρξει διάλογος, να βγούν συμπεράσματα, ίσως και νέες προτάσεις, με στόχο την πρόοδο της πόλης.

Εγω θα ευχηθώ να υπάρξει από όλους τους υποψηφίους Δημάρχους μια προεκλογική αναμέτρηση με επιχειρήματα, με προτάσεις για τον Δήμο και όχι κιτρινισμός με συκοφαντίες και τοξικότητα προς τους αντιπάλους.


Δυστυχώς διαβάζουμε ήδη κάποιους συγκεκριμένους, ευτυχώς είναι λίγοι, οι οποίοι συκοφαντούν, διαστρεβλώνουν γεγονότα, με σκοπό να αναδειχθούν σε σωτήρες, σε ήρωες, ξέρω ρε παιδί μου σε κάτι, φτάνει να βγούν από τον βούλκο που ζούν! Όπως λέει και μια παροιμία “Μην παλεύεις με τα γουρούνια. Εσύ θα λερωθείς ενώ αυτά το ευχαριστιούνται! Λατρεύουν την λάσπη!”


Διαβάζεις λοιπόν στο φατσοβιβλίο από συγκεκριμένους συκοφάντες. ‘Ο τάδε πήρε τόσες χιλιάδες ευρώ, ξέρω γω σας λέω!” Ρε μάγκα αφού έχεις αποδείξεις και εσυ ξέρεις όπως λες, γιατί δεν πας εισαγγελέα να καταγγείλεις δωροδοκία; Γιατί πετάς λάσπη για πρόσωπα δίχως αποδείξεις; Γιατί σπιλώνεις οικογένειες;


Μακάρι αυτή η τοξικότητα να σταματήσει εδώ. Οι πολίτες δεν είναι πρόβατα, όπως νομίζετε κάποιοι, να πιστεύουν την λασπολογία σας και την τοξικότητα σας. Υπάρχουν πολίτες που αγαπούν και θέλουν την πρόοδο της πόλης και όχι τα προσωπικά τους συμφέροντα όπως εσείς οι συκοφάντες!

Η παραβατικότητα των ΡΟΜΑ στην πόλη έχει ξεφύγει. Το θράσος τους πλέον είναι απίστευτο μιας και “χτυπούν” μέρα, ακόμη και μπροστά σε κόσμο. Καθημερινά ακούς για περαστατικά κλοπών και επίθεσης από ομάδες ΡΟΜΑ. Το βέβαιο είναι ότι κάποια στιγμή θα αρχίσουν οι πολίτες να αντιδρούν και μετά θα έχουμε άσχημα γεγονότα.


Αγαπημένοι μου σας εύχομαι καλό μήνα και να φιλτράρετε καλά αυτά που σας ‘πασάρουν” κάποιοι.


Συνεχίζεται…

Related posts

Δείτε που μας οδηγούν τα τραγούδια της Eurovision

Εμένα με δέχεται ο Χριστός κοντά Του;

Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;