Η φιλόλογος, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ, από το Νεοχώρι, μαζί με τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.

Ευχαριστώ την διακεκριμένη φιλόλογο, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ, και την καλωσορίζω στο καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα.

Αποτελεί μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή της Μαρίας στον συνδυασμό μας, προσώπου με σημαντική κοινωνική δράση, με εκπεφρασμένη άποψη στον τομέα του Πολιτισμού, με καθαρό και στοχευμένο λόγο.

Να είναι σίγουρη πως με την αποφασιστική συμβολή της στην υλοποίηση του προγράμματός μας, ο Δήμος μας θα δει διαφορετικές μέρες, σε κάθε επίπεδο.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Με χαρά και ιδιαίτερη τιμή θα ήθελα να σας ανακοινώσω την συμπόρευσή μου με τον συνδυασμό “Ανάπτυξη για όλους”, με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Η απόφαση αυτή δεν προέκυψε επιπόλαια και δεν λήφθηκε ελαφρά τη καρδία, αλλά ήρθε έπειτα από ώριμη σκέψη και έντονο προβληματισμό.

Προβληματισμό για την μεμψιμοιρία, την στασιμότητα, την απουσία μιας ειλικρινούς προσπάθειας για την βελτίωση της τόσο πολύτιμης καθημερινότητάς μας και της ανάγκης μας να διατηρήσουμε αλλά και να αναδείξουμε την ασύγκριτη πλούσια κληρονομιά του τόπου μας και την τόσο ιδιαίτερη φυσιογνωμία του. 

Απότοκο του προβληματισμού αυτού είναι η γέννηση της επιθυμίας για δράση, για την συμβολή στην σκέψη και το σχέδιο, που θα υλοποιηθεί σε πράξη, και πάνω απ’ όλα η γέννηση της επιθυμίας για γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία με μια προσωπικότητα ζυγισμένη και δοκιμασμένη. 

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ αποτελεί μια τέτοια ηγετική μορφή, είναι αποδεδειγμένα άνθρωπος της πράξης, όχι των περιττών και ανούσιων λόγων και υποσχέσεων, δυναμικός και αποτελεσματικός και κυρίως με όραμα και αγάπη για έναν Δήμο, στον οποίο ήδη έχει προσφέρει πολλαπλά και πολυσήμαντα. 

Η δυναμική του με συγκίνησε και η συμπόρευση ήρθε να επισφραγίσει την προσωπική μου ανάγκη για δράση, με την πολύτιμη και καταλυτική στήριξή σας.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ

Φιλόλογος – Master of Arts Δημιουργικής Γραφής

Related posts

Βόμβα στα θεμέλια της ΔΕΥΑΜ η νέα συμφωνία!

Επιτεύχθηκε οικονομική και βιώσιμη λύση για την Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου