Υποψήφιοι με τον Κώστα Λύρο

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γρηγόρης Κ. Κουσαρίδας, αγρότης από Σταμνά 

Σε δήλωση του ο κ. Κουσαρίδας ανέφερε: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, επιλέγοντας να στελεχώσω κι εγώ τον συνδυασμό του «Δημιουργική Ανατροπή» στον οποίο θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να εκπληρώσουμε τον κοινό μας στόχο για έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και κοντά στον πολίτη. 

Με γνωρίζετε, γνωρίζετε την διαδρομή μου, έτσι θα πορευτώ και στα κοινά.  

Μαζί ενωμένοι προχωράμε μπροστά για την πρόοδο του Δήμου μας!»

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Παναγιώτα Κ. Μεταξούλη από την Κατοχή.

Σε δήλωση της η Μεταξούλη ανέφερε: 

«Τα κοινά ήταν πάντα για μένα ένα θέμα ισχυρού ενδιαφέροντος, οι προοπτικές και οι δυνατότητες του τόπου μας υπήρξαν πάντα αφορμή για σκέψη και έκφραση ιδεών ενώ ο φυσικός και πολιτιστικός μας πλούτος πηγή έμπνευσης. Ο Κώστας Λύρος και η  «Δημιουργική Ανατροπή» είναι ένας  συνδυασμός που ήρθε να κάνει την αλλαγή και να διαμορφώσει το Δήμο του αύριο.

Για το λόγο αυτό θέλοντας να προσφέρω τάχθηκα και εγώ στις τάξεις της «Δημιουργικής Ανατροπής» αποδεχόμενη με μεγάλη χαρά την πρόταση του Κώστα Λύρου για συμπόρευση και συνδημιουργία ακολουθώντας τις επιταγές του οράματος του Δημάρχου για τον τόπου που ζούμε και αγαπάμε». 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Related posts

Ο «Χάρβεϊ» της καρδιάς μας από τη θεατρική ομάδα «Τρίτο κουδούνι» του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου

Απάντηση Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σε παραπλανητικά δημοσιεύματα

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου