Πάτρα: Ουρές έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού – “Τρέχουν” να ανανεώσουν ταυτότητες πριν τις ψηφιακές 

Το πέπλο συνωμοσιολογίας γύρω από τις ψηφιακές ταυτότητες οδήγησε πολλούς και σήμερα στα Αστυνομικά Τμήματα.

Στην Πάτρα, από νωρίς το πρωί έξω από το τμήμα Έκδοσης Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στην οδό Ερμού, έχουν σχηματιστεί ουρές από πολίτες που περιμένουν με τις ώρες προκειμένου να ανανεώσουν την ταυτότητά τους, εξασφαλίζοντας έτσι μια 10ετία χωρίς το τσιπάκι που θα περιλαμβάνουν οι νέες (ψηφιακές) οι οποίες θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετοί είναι εκείνοι που αντιδρούν στην ψηφιακή μορφή που θα έχει η νέα ταυτότητα, είτε υποστηρίζοντας ότι θα παρακολουθείται διαρκώς, είτε κάνοντας λόγο για επίθεση κατά των Χριστιανών και «χάραγμα του αντίχριστου που επιβάλλεται από τη νέα τάξη πραγμάτων».

Μάλιστα, δεν λείπουν και οι φωνές που παρομοιάζουν την αλλαγή της ταυτότητας με την υποχρεωτικότητα του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας τόνισε: «τις τελευταίες μέρες βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση με αφορμή την έκδοση των νέων ταυτοτήτων. Αρκετοί συνάδελφοι έχουν άδεια, και παρά πολύς κόσμος, είτε λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, ή άλλων προκαταλήψεων, έρχεται για να βγάλει ταυτότητες για να αποφύγει την έκδοση νέων, θεωρώντας ότι μπορεί να υπάρχει σύστημα εντοπισμού ή οτιδήποτε άλλο».

Για το θέμα μίλησε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, λέγοντας ότι «οι καινούριες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο ή το αντιχριστιανικό και δαιμονισμένο για κανέναν. Είναι το όχημα για να προσαρμοστεί η Ελλάδα στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου και να μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια, να είμαστε συμβατοί στις υποχρεώσεις μας στην ΕΕ».

Related posts

Πάτρα: Ή μου δίνετε λεφτά ή θα σας καταγγείλω για βιασμό-Συνελήφθη 43χρονη για εκβίαση

Σεμινάριο Digital Marketing

Πάτρα: Θα γεμίσει χρώματα το απόγευμα ο Μόλος!