Ανακοίνωση 2 Υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΜΑΝΙΩΤΗ από το ΝΕΟΧΩΡΙ,

συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο,

ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΜΑΝΙΩΤΗ, από το Νεοχώρι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Είναι τιμή για μας που η αγαπητή μας Βασιλική θα είναι υποψήφια μαζί μας και θα συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια για το καλό του Δήμου μας.

Να είναι σίγουρη πως δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Ο κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, είναι ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός, με προσφορά στον τόπο, με γνώσεις, κύρος και ικανότητες, και είμαι σίγουρη πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται. 

Είμαι χαρούμενη που θα ασχοληθώ με τα δημοτικά πράγματα, ως υποψήφια με τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ και θα βοηθήσω και με τις δικές μου δυνάμεις στην προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου μας. 

Όλοι μαζί, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια θα κάνουμε τα καλύτερα για τον Δήμο μας.   

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΜΑΝΙΩΤΗ

Ελεύθερη Επαγγελματίας

Συμπόρευση ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΝΔΡΑΝΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΝΔΡΑΝΗ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Δημήτριος είναι ένας αξιόλογος οικογενειάρχης, που βιώνει με ανησυχία τις δυσκολίες επιβίωσης των νέων ανθρώπων αλλά έχει και την διάθεση για προσφορά στον όμορφο τόπο μας που δυστυχώς βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.

Είναι τιμή για μας που συμπορεύεται μαζί μας στον κοινό αγώνα, αναγνωρίζοντας τν αποφασιστικότητα και την δυνατότητά μας να αλλάξουμε τα πράγματα στο Δήμο μας για το καλό όλων μας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Πήρα την απόφαση να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου, τον γνωστό σε όλους μας Γεωπόνο και αξιόλογο Δικηγόρο, κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, διότι όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ο άνθρωπος που ακούει και νοιώθει το πρόβλημα κάθε ανθρώπου και δίνει λύσεις.

Είμαι σίγουρος πως η εκλογή του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ ως Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου είναι η ιδανική επιλογή, γιατί έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη. 

Τους άλλους τους είδαμε και τους ξέρουμε, τους βλέπουμε και σήμερα πως σκέφτονται και πως ενεργούν. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να οδηγήσουν τον τόπο μας στην καταστροφή, σε βάρος όλων μας.

Προτρέπω τους φίλους και όλους τους συμπολίτες μας να μας στηρίξουν με την ψήφο τους. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ  θα συνεργαστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια με όλους μας, για να πάμε το Δήμο μας μπροστά.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΔΡΑΝΗΣ

Συνταξιούχος Επαγγελματίας

Related posts

Ξεκινά το Σάββατο 22 Ιουνίου το Πανηγύρι του Άη-Συμιού

Ξεκινά πρόγραμμα κομποστοποίησης βιοαποβλήτων ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Μουσική Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Μεσολογγίου